Universal Pictures har udsendt en ucensureret trailer til Seth MacFarlanes længe ventede komedie-western, “A Million Ways to Die in the West”.

Se traileren her.

Filmen følger fåreavleren Albert, hvis kone forlader ham til fordel for en anden, da han trækker sig fra en duel. Men en dag kommer der en mystisk og smuk kvinde til byen, som hjælper ham med at finde hans mod og selvtillid tilbage. Så da hendes mand – en notorisk forbryder – ankommer til byen, starter balladen.

MacFarlane, der står bag den satiriske animerede sitcom “Family Guy” og den succesrige komedie “Ted”, spiller selv hovedrollen, mens Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Sarah Silverman, Neil Patrick Harris og mange andre også kan findes på rollelisten.

Filmen, der ligeledes er skrevet af MacFarlane i samarbejde med hans sædvanlige samarbejdspartnere, Wellesley Wild og Alec Sulkin, rammer biograferne herhjemme den 5. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Dolle19 4 år siden

Den skal helt klart ses :)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 X&O 4 år siden

"Mila kunis, mila kunis" :)
Gravatar

#3 Fredag 4 år siden

Den ser dæleme sjov ud............Men det gjorde Ted også og den var godt nok en skuffelse. Særligt den Sugarcoated og påduttet slutning trak filmen det sidste stykke ned:(
Gravatar

#4 Aggeri 4 år siden

Bliver et stort nej fra mig af...
Gravatar

#5 akerman 4 år siden

Ser eddermame ringe ud. Intet sjovt overhovedet i den trailer. McFarlane bør nok holde sig fra skuespil, det er altså ikke hans stærkeste side.
Gravatar

#6 Silver666 4 år siden

ha ha ser genial ud ligesom Ted var genial
Gravatar

#7 wimmie 4 år siden

Ser så herligt fjollet ud - I'm on! :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#8 elwood 4 år siden

Enig, og så håber jeg på et stort elaborated musical number, NPH scenerne, ku godt ligne noget af den stil.

Btw Seth MacFarlane, burde også snart prøve og kaste sig over Musical genren, han har en fantastisk stemme, der dækker bredt, blev ret overrasket over hans Swing album f.eks.

Og ja Liam Neeson der leger tough Cowboy... what's not to like.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 Manthraxx 4 år siden

fuck den ser sjov ud :D
Gravatar

#10 squid delicious 4 år siden

Ser ud til at være ganske underholdende, men baseret på denne trailer har jeg bange anelser hvad angår McFarlanes evner som skuespiller. Jovist, han er en utrolig talentfuld stemmeskuespiller, men det gør ham ikke nødvendigvis særlig egnet som filmskuespiller. Jeg dømmer selvfølgelig kun ud fra traileren, men det ser simpelthen alt for forceret ud, fra hans side.
"Do you smell it?....That's the smell of Bastards."

Skriv ny kommentar: