Skærtorsdag er over os, og med sig bringer den hjerteskærende science-fiction fra “Twilight”-forfatteren Stephanie Meyer, krimi med Ryan Gosling og action med Dwayne Johnson og Bruce Willis.

Klik på filmtitlerne for at læse anmeldelser, se billeder, trailere, nyheder og meget mere om filmen:

The Host”: Fra “Twilight”-forfatteren Stephanie Meyer kommer en rørende historie om det komplicerede og besværlige kærlighedsforhold mellem to unge mennesker i en fremtidsverden, hvor rumvæsener har overtaget stort set alle Jordens menneskekroppe.

The Place Beyond the Pines”: Stuntdriveren Luke har problemer med at forsørge sin familie finansielt, og derfor begår han et bankrøveri, hvorved han får den nyuddannede og ambitiøse strømer Avery Cross på nakken – og han er ikke så nem at komme af med.

Ugens biografpremiere: “G.I. Joe – Gengældelsen”: Dwayne Johnson, Bruce Willis, Channing Tatum og mange andre stjerner optræder i denne fortsættelse til Stephen Sommers’ “G.I. Joe – The Rise of Cobra”, hvor truslen endnu engang er den farlige terrororganisation Cobra, der i denne omgang har overtaget Det Hvide Hus og fået stemplet G.I. Joe-teamet som landsforrædere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: