På torsdag 15. april står valget mellem bl.a. voldelig tegneseriefilmatisering og kontroversiel sort komedie om et bøssepar, når denne uges nye, kommende film får premiere. Klik på linket i filmtitlerne for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

I Love You Phillip Morris: I filmen spiller Jim Carrey og Ewan McGregor en homoselsuelt par, der mødes i spjældet. Filmen har skabt kontroverser i USA, idet den amerikanske distributør gentagne gange har rykket premieredatoen og nu helt har taget filmen af plakaten. Der spekuleres i, at det kan skyldes filmens homoseksuelle tema.

Date Night: Komedie med Steve Carell og Tina Fey. i filmen spiller de et forstadspar uden meget liv i romancen. En dag bliver deres identitet pludselig forvekslet, hvilket sender dem ud på et halsbrækkende eventyr.

The Last Station: Både Christopher Plummer og Helen Mirren blev Oscar-nomineret for dette historiske drama, der omhandler den verdensberømte russiske romanforfatter Leo Tolstoy (Plummer). Mirren spiller hans hustru, Sofya Tolstoy.

Ugens biografpremiere – “Kick-Ass: Tegneseriefilmatisering med bl.a. Nicolas Cage, Chloe Moretz og Christopher Mintz-Plasse. Filmen omhandler den unge Dave Lizewski, der en dag beslutter sig for at blive superhelt – selvom han ingen superkræfter har…

Filmens mange trailere er blevet mødt med begejstring blandt Filmz’ brugere på forum, efterhånden som de er blevet udsendt. Blandt nogle af kommentarerne finder man:

”Jeg må ærligt indrømme, jeg grinte kosteligt, det ligner virkelig en ‘drengerøvsfilm’ af kaliber, ser virkelig frem til den.” (brugeren Kiksmann). ”This is gonna be yeah well… Kick Ass!” (brugeren Elwood).

”Haha, wow. Superbad møder Kill Bill? Jeg er på :)” (brugeren Frederik). ”Min interesse for den film gik lige fra 0 til 100.. w00tness! :D” (brugeren david munch).

Alle filmens trailere og klip kan ses i videoarkivet her. I videoen nedenfor kan du se teaser-traileren.

Klik også ind på Filmz på onsdag, hvor du i Filmz TV kan se meget mere om “Kick-Ass”.

Hvilken af ugens nye film i biografen vil du helst se? Klik på ‘Kommentarer’ under traileren for at diskutere i forum.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Mr. Chriss 12 år siden

Så er billetterne bestilt til kick ass:) Men jeg glæder mig lidt mere til onsdag den 21 hvor at jeg skal ind og se R :) :)
Gravatar

#12 kristian 12 år siden

#6 Helt enig. De passer meget dårligt ind i en journalistisk kontekst - esstentielt tomme, dårligt formulerede sætninger. Hvad er deres formål ifht. filmz' nyhedskriterier? Er det her en filmside eller en rygklapningsklub for folk med for meget fritid?
Gravatar

#13 chandler75 12 år siden

kristian (12) skrev:
Helt enig. De passer meget dårligt ind i en journalistisk kontekst - esstentielt tomme, dårligt formulerede sætninger. Hvad er deres formål ifht. filmz' nyhedskriterier?


Formålet er at vise, hvilken hype der er omkring månedens biografpremiere, hvilket jo som regel er noget, der vil kunne måles i en films popularitet, potentielle omsætning osv. Og så er det jo meget passende, at tage eksempler fra Filmz' eget ekspertpanel i den forbindelse: brugerne.

Jeg synes i øvrigt, sætningerne er fint formuleret.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#14 Riqon 12 år siden

Kiss Ass. (Just saying.)
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: