På torsdag 15. april står valget mellem bl.a. voldelig tegneseriefilmatisering og kontroversiel sort komedie om et bøssepar, når denne uges nye, kommende film får premiere. Klik på linket i filmtitlerne for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

I Love You Phillip Morris: I filmen spiller Jim Carrey og Ewan McGregor en homoselsuelt par, der mødes i spjældet. Filmen har skabt kontroverser i USA, idet den amerikanske distributør gentagne gange har rykket premieredatoen og nu helt har taget filmen af plakaten. Der spekuleres i, at det kan skyldes filmens homoseksuelle tema.

Date Night: Komedie med Steve Carell og Tina Fey. i filmen spiller de et forstadspar uden meget liv i romancen. En dag bliver deres identitet pludselig forvekslet, hvilket sender dem ud på et halsbrækkende eventyr.

The Last Station: Både Christopher Plummer og Helen Mirren blev Oscar-nomineret for dette historiske drama, der omhandler den verdensberømte russiske romanforfatter Leo Tolstoy (Plummer). Mirren spiller hans hustru, Sofya Tolstoy.

Ugens biografpremiere – “Kick-Ass: Tegneseriefilmatisering med bl.a. Nicolas Cage, Chloe Moretz og Christopher Mintz-Plasse. Filmen omhandler den unge Dave Lizewski, der en dag beslutter sig for at blive superhelt – selvom han ingen superkræfter har…

Filmens mange trailere er blevet mødt med begejstring blandt Filmz’ brugere på forum, efterhånden som de er blevet udsendt. Blandt nogle af kommentarerne finder man:

”Jeg må ærligt indrømme, jeg grinte kosteligt, det ligner virkelig en ‘drengerøvsfilm’ af kaliber, ser virkelig frem til den.” (brugeren Kiksmann). ”This is gonna be yeah well… Kick Ass!” (brugeren Elwood).

”Haha, wow. Superbad møder Kill Bill? Jeg er på :)” (brugeren Frederik). ”Min interesse for den film gik lige fra 0 til 100.. w00tness! :D” (brugeren david munch).

Alle filmens trailere og klip kan ses i videoarkivet her. I videoen nedenfor kan du se teaser-traileren.

Klik også ind på Filmz på onsdag, hvor du i Filmz TV kan se meget mere om “Kick-Ass”.

Hvilken af ugens nye film i biografen vil du helst se? Klik på ‘Kommentarer’ under traileren for at diskutere i forum.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 hurin 12 år siden

Kick Ass glæder jeg mig virkeligt til. Jeg har læst tegneserien, men er desværre lidt skuffet over slutningen. Den ender med at Hit-Girl...

flytter hjem til sin mor, og begynder at leve et normalt liv. Det passer i stemning overhovedet ikke til resten af tegneserien, og svarer nærmest til, hvis 'Seven' havde haft en lykkelig slutning. Desuden lægges der op til en 'Kick-Ass II' og hvis den blir uden Chloe Moretz vil jeg formentlig ikke gide at se den.

Zardoz has spoken
Gravatar

#2 David Munch 12 år siden

Jeg glæder mig til at se hvordan anmeldelserne falder ud til I Love You Philip Morris..
Gravatar

#3 Spanner 12 år siden

Jeg kan varmt anbefale Kick-Ass. Den er simpel, sjov og ekstremt underholdende.

Man bliver helt forelskei Hit Girl ;)
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#4 filmz-Utyske 12 år siden

Jeg tror sgu jeg suser i biffen og ser Kick-Ass i løbet af ugen, den har jeg glædet mig til. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#5 Kviesgaard 12 år siden

Jeg regner også med at skulle se Kick-Ass. Har moret mig kosteligt over de seneste trailer til den, hvilket også har skabt en del forventninger til filmen, Nicolas Cage til trods.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Lard Hanson 12 år siden

Jeg bryder mig ikke om, at man citerer brugernes kommentarer på Filmz i nyhederne :/
Slet ikke når det bare er kommentarer til trailers. "Wow, jeg tror den bliver god" ... nå? okay.
Gravatar

#7 Xen 12 år siden

Kick ass :D
Gravatar

#8 Lethal Injection 12 år siden

Cant wait for Kick-Ass! :D
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#9 jona 12 år siden

Glæder mig til Kick-Ass på torsdag!!
Gravatar

#10 filmz-Sichlau 12 år siden

Kick-Ass bliver årets komedie.

Skriv ny kommentar: