I denne uge er der hele seks nye film på programmet, når ugens kommende biograffilm får premiere torsdag.

Klik på de enkelte filmtitler for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

Sandheden om mænd: Nikolaj Arcel står bag dette komedie-drama om Mads (Thure Lindhardt), hvis tilværelse bliver vendt op og ned, da han finder et gammelt brev, han skrev til sig selv som 17-årig.

Four Lions: Komediedrama om fire britiske, muslimske mænd, der beslutter sig for at starte deres egen hellige krig.

Kidnappet: Dansk drama-thriller af Vibeke Muasya, hvor Connie Nielsen spiller en mor, hvis 12-årige adoptivsøn Simon forsvinder under en tur til Kenya, hvor Simon er født.

Grusomme mig: Animationsfilm med dansk tale om Gru, der planlægger at stjæle månen. Filmen er blevet et uventet stort hit i de amerikanske biografer, hvor den har omsat for 246 mio. dollars ud af et budget på 69 mio. dollars.

Buried: Klaustrofobi-thriller, hvor Ryan Reynolds spiller entreprenøren Paul, som efter et angreb fra en gruppe irakere vågner han op begravet levende i en kiste.

Ugens biografpremiere: “Piranha 3D: Filmen om de glubske dræberfisk udspiller sig ved Lake Havasu i Arizona, hvor et jordskælv forsager en kæmpe revne i bunden af søen og slipper en stime forhistoriske piratfisk løs – hvorefter folk ved søen begynder at forsvinde…

Se eller gense filmens trailer i videoen nedenfor.

Klik ind på Filmz på torsdag og se, om Filmz TV’s Johan Albrechtsen sammen med Mascha Vang slipper heldigt fra mødet med en stime ægte piranhaer i Danmarks Akvarium.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/4647_12746_a_4.flv?log_var=825|4501100032-1|-


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 filmz-Sichlau 13 år siden

Det virker til at blive en fantasisk film uge. Jeg så Sandheden om mænd i sidste uge, og den er helt klart en af de sjoveste danske film i meget lang tid (siden Adams Æbler vil jeg tro). Den hører også med til en af året bedste danske film - ingen tvivl om det. Buried bliver interessant, jeg ved bare ikke om det at filmen kun foregår i en kiste er nok til at holde mig underholdt hele filmen igennem.
Gravatar

#2 Sweetiebellefan 13 år siden

Jeg har set Grusomme mig og Piranha 3D, så jeg ser frem til Buried.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#3 rammy 13 år siden

Glæder mig til Piranha 3D!
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#4 Nicki52 13 år siden

#1
Enig! Men synes det faktisk er en af danmarks bedste film. Den er så flot lavet. Den kan både være sjov og alvorlig. Den er virkelig god. Tror det er den bedste i denne uge.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 filmz-Sichlau 13 år siden

Nicki52 (4) skrev:
#1
Enig! Men synes det faktisk er en af danmarks bedste film. Den er så flot lavet. Den kan både være sjov og alvorlig. Den er virkelig god. Tror det er den bedste i denne uge.


Måske har du ret. Jeg elsker dens fortællerstil (og/eller klippestil) som på sin egen måde minder mig meget om Fight Club og Woody Allen film - de gode af slagsen altså...
Gravatar

#6 Michael2t 13 år siden

Stupid kids...
Gravatar

#7 Nicki52 13 år siden

#6
Fuck dig!!!
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#8 LAMB 13 år siden

Piranha 3D er spild af tid. Ikke engang som b-film er den fed. Tror aldrig der har været så meget meningsløst blod og afregne lemmer på så kort tid på film før haha.
Gravatar

#9 tiany 13 år siden

Jeg har ingen respekt for at Piranha 3D overhovedet bliver udsendt i de danske biografer. Hvis filmen ikke havde været i 3D, var den højst sandsynlig udkommet direkte på dvd.
Valar morghulis
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 13 år siden

#9 Kritikkerne har gode ord om den, stort hit i USA og i øvrigt en fantastisk vellykket splatterfilm. Jeg tror bestemt den ville få en chance i de danske biografer. I øvrigt er filmens 3D også fremragende. Så respekter det!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: