I mandags gik instruktøren Guillermo del Toro på ganske kort tid fra at arbejde på “At the Mountains of Madness” – en film, han har haft planlagt i flere år – til en helt anden film.

Del Toro skal i stedet instruere “Pacific Rim”, der starter optagelser til september i år og vil være en PG-13-film om en monsterinvasion. Del Toro siger, at han glæder sig til endelig at stå bag et kamera igen, også selvom han er trist over aflysningen af “At the Mountains of Madness”. Del Toros seneste film som instruktør er “Hellboy II: The Golden Army” fra 2008.

Den James Cameron-producerede “At the Mountains of Madness” havde ellers været Del Toros fokus, siden han i sin tid droppede ud af “Hobbitten: Del 1”. Alting havde gået som smurt med filmens udvikling, lige indtil studiet bag, Universal, skulle til at give grønt lys – så blev den udskudt på ubestemt tid.

Der spekuleres i, at grunden til at Universal droppede filmen var pga. dens R-rating og høje budget. Del Toro har også tidligere udtalt, at filmen var svær at sælge, fordi den hverken indeholder nogen kærlighedsinteresse eller lykkelig slutning.

“At the Mountains of Madness” er baseret på H.P Lovecrafts bog af samme navn om en videnskabsekspedition til Antarktis i 1930’erne, der går grueligt galt, da ekspeditionen støder på noget umenneskeligt.

Se også: Første kig på Guillermo Del Toros “Pinocchio”.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 moulder666 13 år siden

Bloody crap! :-(

Den havde jeg sateme ellers set frem til - Del Toros sans for det morbide blandet med Lovecraft's kultfortælling....
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 13 år siden

For helvede!!!!!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 Bobby Singer 13 år siden

Fuck Universal!
Idjit
Gravatar

#4 mr_orbit 13 år siden

øv bøv, den havde jeg også set frem til :-(
Gravatar

#5 Betelgeuse 13 år siden

Ærgeligt.. Lyder ellers som et vanvittigt fedt projekt..
Gravatar

#6 duuk74 13 år siden

For helvede da også. Havde sgu glædet mig til noget ordentligt Lovecraft med en visionær instruktør.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#7 NP 13 år siden

(#3) skrev:
Fuck Universal!


Den eneste fornuftige svar, på sådan en latterlig og barnlig utalelse, kan da kun være det lige så fjollede udsagn: Don't hate the player hate the game. Universal har da om nogen forsøgt at producere gode og udfordrende film, som publikum bare blev væk fra - Drag me to Hell og Scott Pilgrim er blot to af de mest åbentlyse eksempler. Så det er da forståeligt at Universal ikke er villig til at spendere 150 mio. på at producere en film, som publikum så åbentlyst ikke har lyst til at se.

Men det er trist, at udviklingen går denne vej og at en visinoær instruktør som del Toro ikke får mulighed for at realisere sine projekter.
Gravatar

#8 Bobby Singer 13 år siden

#7

Det kan da godt være, men det er stadig Universal som har taget beslutningen om at stoppe projektet, så jeg kan ikke helt se hvor du vil hen med det her mester. ;)

Desuden var Drag me to Hell en lowbudget produktion og at Scott Pilgrim ikke solgte bedre er da trist, men det ændre stadig ikke på det faktum at det er Universal som har taget beslutningen om skrotte produktionen.

Så klap lige hesten Napoleon, inden du bliver alt for hellig. ;)
Idjit
Gravatar

#9 Therien 13 år siden

Aarrghh! Dobbelt post.. Beklager.. Men stadig.. Skod nyhed..
Gravatar

#10 The-new-meister 13 år siden

Den lød ellers spændene:)

Skriv ny kommentar: