Jean-Claude Van Damme, som for tiden er i gang med at genopfinde sig selv i film som den selvironiske komedie “JCVD” og dramaet “Full Love”, er åbenbart ikke helt klar til at opgive sine rødder fuldstændig og vil nu medvirke i den længe ventede efterfølger i “Universal Soldier”-franchisen.

Efter den udskældte tv-film “Universal Soldier III: Unfinished Business” og “Universal Soldier: The Return” vil Sony nu bringe franchisen tilbage til dens tidligere storhed med “Universal Soldier III: A New Beginning ” – dette bliver dog næsten helt sikkert uden Dolph Lundgren.

I et interview med MTV afslører Van Damme, at han vil medvirke i filmen, men at han dog kun vil filme i 10 dage, hvilket måske kan betyde, at hans rolle ikke vil være så stor som først forventet. Han fortæller også, at Lundgren desværre nok ikke vil være at se i filmen.

”Jeg fortalte dem: ‘gutter, bring Dolph ind!’ De sagde, at der ikke var nogen værdi i at caste ham. Så sagde jeg, at det da ville have værdi for mig!”

Det forventes, at “Universal Soldier III: A New Beginning” vil udkomme i 2009, men det er endnu uvist, om den vil blive en direkte til dvd- eller biografudgivelse.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 dmadk 15 år siden

Universal Soldier 3 er rigtig nok, men Van Damme har aldrig udtalt at han kun vil filme i 10 dage. Kilden denne nyhed henviser til er fup. De har aldrig snakket med JCVD.
Gravatar

#2 Ceepa 15 år siden

#1 lol! Sjov påstand! Bevis please :)
Gravatar

#3 dmadk 15 år siden

Jeg kan ikke bevise noget, blot sige at jeg som admin hos vandammefan.net er sikker på at denne artikel er fup. :)
Gravatar

#4 Silver666 15 år siden

Jeg vælger at tro på #3
Jeg er en regulær på Stallonezone har ofte været ude for at rende ind i opfundet rygter der flyver rundt på nettet om bla Sly.
Og hvis film producenterne vitterlig udtaler at der ingen værdi er i at caste Dolph i en ny Universal Soldier film?
er de da total amøber!
når der laves en Unisol 3 er Van Damme Vs Dolph netop det eneste store hook de vil havde hvis skal gøre sig nogen forhåbninger for at folk overhovdet gider se den.
Gravatar

#5 kasperfmn 15 år siden

#1 Det kan meget vel være tilfældet, dog vælger jeg at se MTV som en troværdig kilde. Hvis du på nogen måde kan få en udtalelse fra Van Damme (hint hint) ville det jo være super ;)

Men generelt skal nyheder og rygter fra filmverdenen jo altid tages med et gran salt, de ombestemmer sig, trækker udtalelser tilbage osv. hele tiden. Om dette er sandt eller opspind kan jeg ikke sige, dog som sagt før, så vælger jeg at tage MTV som en troværdig kilde.
Gravatar

#6 dmadk 15 år siden

Måske er kilden troværdig, og de virkelig har snakket med JCVD. Men manden er jo også kendt for at sige nogle mærkelige ting. :) Er bare 100% sikker på, at hvis han er med i Unisol 3 så er det i hovedrollen. Dolph Lundgren har også sagt for nylig, at han er i gang med at læse manuskriptet, og han meget vel vil medvirke.

Skriv ny kommentar: