Antihelt: Ny trailer til “Venom” spiller på superhelte-mæthed. 

Endnu en trailer er landet til “Venom” – første film i Sony-Marvels kommende ‘Spider-verse’.

Den første teaser fik kritik for ikke at vise Tom Hardy som Venom, men derimod kun som Eddie Brock – læs om det her.

Denne gang er der masser af Venom, der ifølge taglinen ikke bare er endnu en superhelt, men derimod en regulær antihelt.

“Venom” får dansk premiere d. 18. oktober.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 4 år siden

mhm ligner gode underholdende 2 timer :)
Gravatar

#2 couchpotato 4 år siden

ser bedre og bedre ud, skal helt sikkert ses
Gravatar

#3 nathue 4 år siden

Venom, Carnage, Krybet (c'mon!), Splatter (really?), Youngblood, Spawn, Brigade, BloodWulf, McFarlane, Liefeld, pouches, åhgud - det er produkter af 90erne, hvor man selv dengang ikke troede, det var muligt at synke lavere.

Og mere af samme skuffe: Liefeld's Extreme Universe kommer på Netflix ...
Jeg spår, at det her er begyndelsen på enden for superhelte på film og tv. Det kommer til at trække hele niveauet længder ned. Hvis ikke folk allerede nu har fået overload af superhelte, så får de det nok snarest, når McFarlane og Liefeld indtager arenaen for fuld udblæsning.
Gravatar

#4 Star Trek fever 4 år siden

Fedt. Den glæder jeg mig til.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 The_Corrector 4 år siden

Før jeg så denne trailer, der fra en skal fra 1 til 10, hvor 1 er at jeg slet ikke skal se den i biografen, og hvor 10 er at jeg skal se den i biografen op til flere gange.
Der lå jeg på et meget fint 1 tal.

Nu hvor jeg har set den nye trailer så har denne vurdering ændret sig. Nu er det et kæmpe 0. Hold da op en gang lort, den kommer afgjort til at floppe totalt.

Hvilket er øv, for da jeg hørte om annonceringen første gang, der var jeg ellers meget spændt, og glædende mig til den. Men skal de lige love for, at Sony forstår at ødelægge denne film.
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#5 bare nysgerrig for det er en helt fin mening, men hvad er det du ser i traileren der får dig til at føle det ?

Skriv ny kommentar: