Fangoria har haft en lille snak med Victor Salva omkring hans “Jeepers Creepers”-filmserie, hvor det tredje kapitel i franchisen første gang blev annonceret i 2006.

Salva, der tidligere har skrevet og instrueret “Jeepers Creepers” og “Jeepers Creepers II”, kan afsløre, at titlen på den tredje film bliver “Jeepers Creepers III: Cathedral”.

I filmen vil Gina Phillips fra den første film igen spille rollen som Trish Jenner. Handlingen finder sted 23 år efter den første film, og Trish har nu en teenagesøn, som har fået navnet Darry efter den bror, hun mistede 23 år tidligere. Trish har dog et tilbagevendende mareridt, hvor hendes søn møder samme skæbne som hendes bror. Trish, der nu er blevet en rig og magtfuld kvinde, er fast besluttet på at stoppe det forfærdelige uhyre kaldet The Creeper.

Victor Salva lover også, at der i filmen vil være en prolog, der fortæller om, hvordan The Creeper opstod og blev en del af de indfødte amerikaneres folkesagn.

Derudover fortæller Salva: ”De andre elementer i historien, som velsagtens gør ‘Jeepers Creepers III’ til den største af de tre film, inkluderer nogle af de uhyggeligste og mest intense Creeper-ting, vi har lavet”.

Udover Gina Phillips vender Ray Wise, der spillede Jack Taggart Sr. i “Jeepers Creepers II”, også tilbage i den tredje film. Ligeledes vil Jonathan Breck gentage sin rolle som The Creeper.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-d4||3 15 år siden

Lyder sku meget godt, Selvom det ikke var en der skræmte mig helt vildt. Så var den ok spændende.

Og har altid gerne ville vide hvordan han opstod osv.
Gravatar

#2 kasper0204 15 år siden

1'eren var rigtig god - især den første halvdel...
2'eren havde sine moments...
3'eren er velkommen i min verden - jeg er spændt på at se, hvordan The Creeper opstod...
Gravatar

#3 Bohemian 15 år siden

Helt iorden med en 3'er. Kan sku godt lide de 2 første specielt 1'ern. Den havde sku nogle creepy moments
Free in serenity.
Gravatar

#4 MikkelHJ 15 år siden

Jeg er overvejende positivt stemt over for en treer. Etteren var, som en anden tidligere har nævnt, rigtig god, men jeg var nu ikke så meget for toeren.

Jeg synes, det er en fin idé at have ventet nogle år med at lave en fortsættelse, når nu The Creeper "kun" er aktiv 23 dage hvert 23. år. Det er selvfølgelig mere end rigeligt med hans spisevaner.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#5 Patriarch 15 år siden

Nu har jeg ikke set nogle af dem. Men det virker lidt vildt at en skuepsiller fra den første skal spille sig selv 23 år senere... men meget cool hvis de kan få det til at virke med make-up osv.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 thomasegebaek 15 år siden

Sejt nok, det er en meget underholdende lille gyserfilmserie
Gravatar

#7 Buzz 15 år siden

Det er en sejt "gyserfilmserie" kom glad med den
Gravatar

#8 NightHawk 15 år siden

Det var satme en af de bedste gyser relaterede nyheder, jeg har hørt/læst længe. Har i lang tid virkelig håbet på at Victor Salva ville runde sine Creeper film af, så man ku få en trilogi.

Han var jo ikke ligefrem særlig positivt stemt overfor en fortsættelse, hvis man sku' dømme ud fra hans udtagelser på ekstramaterialet til 2'eren. Ja, her lød det nærmest som om det slet ikke ku' komme på tale med en 3'er, men han ombestemte sig da heldigvis.

Og hvor er det cool at han både laver en prolog om Creeperens oprindelse, som man så brudstykker af i 2'eren, og desuden bringer smækre Gina Phillips tilbage. Ja ok, godt nok 23 år ældre, men hun er vel stadig rimelig foxy at se på alligevel. Og hvad der er vigtigere så er hun, synes jeg, en ret god skuespiller og det er der også brug for, hvis 3'eren skal op i niveau på den front efter de mildt sagt ujævne præstationer i 2'eren, Ray Wise undtaget selvfølgelig.

"Jeepers, Creepers" filmene er noget af det bedste og mest opfindsomme i sin genre, så derfor hilser jeg en 3'er mere end velkomment.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."

Skriv ny kommentar: