Hun leverede aftenens stærkeste tale, da Golden Globes blev uddelt i nat. Oprah Winfrey modtog æresprisen Cecil B. DeMille Award som den første sorte kvinde nogensinde.

Se også: James Franco vinder Golden Globe som verdens dårligste instruktør

Dermed kommer Oprah Winfrey i selskab med stjerner som John Wayne, Alfred Hitchcock, Jack Nicholson, Harrison Ford, Steven Spielberg og Meryl Streep, der alle har modtaget Cecil B. DeMille Award, som er blevet uddelt hvert år siden 1952.

Hun modtog prisen med en indigneret tale om køn og race i lyset af #MeToo-kampagnen, der i den grad har præget Hollywood i de seneste måneder.

Oprah Winfrey har medvirket i film som “The Color Purple”, “The Butler” og “Selma”.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Snipp 2 år siden

Jeg forstår ikke lige hvorfor hun har fortjent den nu hvor hun ikke decideret har lavet noget "fremragende bidrag til underholdningsverdenen" andet end et talkshow som har haft indflydelse på mange. Her kan jeg bedre lide David Lettermans talkshow eller Dr. Phil men det er jo bare min mening. Men når jeg tænker underholdning så er det mere skuespillere/instruktører. Jeg tror det her er mere politisk at de giver hende den i forhold til andre skuespillere, som ikke har fået den endnu f.eks. Daniel Day Lewis, Jeff Bridges, Colin Forth, Tom Hanks, Ridley Scott, George Lucas, Helen Mirren, Julianne Moore, Kate Winslet, Julia Roberts eller Susan Sarandon. Men heldigvis kan de stadig nå det endnu.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Geekalod 2 år siden

det undrer mig ikke at du nævner 11 hvide mennesker, der burde have vundet den pris fremfor oprah. det går meget godt i spænd med dine tidligere racistiske udtalelser. føj for den lede.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#1 kan ikke lige se hvorfor hun fortjener den mindre end dem du nævner, hendes talkshow er vel uden at jeg ved det, men det ubetinget mest elskede og værdsatte talkshow blandt kvinder, og hun har jo opbygget et brand der er større end nogen af dem du nævner, på trods af at deres bidrag filmmæssigt måske har været større.
Gravatar

#4 Snipp 2 år siden

#2 Nu nævner jeg dem konkret fordi jeg synes de har leveret bedre ting til underholdningsbranchen end Oprah - ikke pågrund af at de er hvide. Tænk dig lidt om tak.

#3 Hvilket jo er også det jeg skriver med at hendes talkshow har haft indflydelse på rigtig mange mennesker (specielt kvinder), men min mening er at David Letterman eller Dr. Phil har et bedre talk show (MIN MENING). Forresten ved du om hun er den første "talkshowvært" til at få en Cecil B. de Mille award? Men selvfølgelig tillykke til hende og hun fortjener da også at vinde noget.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 yes yes er med på det er din mening og jeg sagde bare min :)
kiggede lige på listen, der poppede ikke nogen frem jeg genkendte som talkshow værter.
altså man kan sige hvad der er bedst er jo en smagssag, men af de 3 talkshow værter, faktisk nok af alle talkshow værter, ville jeg nok vælge hende, ikke fordi hun nødvendigvis har det bedste talkshow i min verden, men fordi at hun uden tvivl er den der når flest og har størst indflydelse på folk, hvilket vel er hvad en ærespris for underholdningsbranchen går ud på ?
men ja jeg er ikke ligefrem selv stor fan af hendes show, men jeg er så nok heller ikke målgruppen :P

politisk eller ej, gør det vel ikke mindre fortjent ? priser vil altid være politiske på den ene eller anden måde, og så er det da lige sådan en pris hvor jeg føler det er helt fair, at være lidt ekstra politisk, da det jo ikke handler om bedste noget som helst, men bare om at have ydet et bidrag, og det alt andet end lige kan man kun sige hun har, om andre så har ydet mere, kan man jo altid diskuterer.
Gravatar

#6 Snipp 2 år siden

#5 Helt enig - af dem alle 3 er det hende som har størst indflydelse på den generation - jeg husker også at dengang Obama skulle løbe kampagnen som præsident, der fik Oprah boosted hans ratings mindre op i meningsmålingerne fordi hun stod bagved ham.

Men flot er det og fortjent er det. Hvem vil du helst se få den award næste år? Hvis du skulle lave en top 5? Nu har jeg nævnt nogle af dem jeg godt kunne se få den.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 steadi07 2 år siden

#1/5 - af dem du nævner i #1, tænker jeg, at kun Scott eller Lucas har en umiddelbar mulighed for at modtage prisen i fremtiden. Det er vist mildt sagt et meget bredt felt, når prisen gives for "outstanding contributions to the world of entertainment", men netop derfor tænker jeg også, at det ikke er nok at være en god skuespiller. Ens arbejde i underholdningsindustrien skal også være et arbejde for underholdningsindustrien.

Yderst fortjent til Winfrey.
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#6 puuuha no idea, det er en svær en, især fordi ens tanker ofte bliver ført hen på skuespillere, men har det sådan lidt, lige meget hvor god en skuespiller du er, hvor stor indflydelse har du så på folk, lidt det samme med instruktører egentlig, hvis jeg skal være helt ærlig når prisen er det som den er, så kunne jeg godt tænke mig at se den gå til nogen af dem der arbejder bag scenerne (ikke instrøktørerne) men har ingen ide om hvem de er, så kan ikke rigtig nævne nogen :P
Gravatar

#9 nathue 2 år siden

Jeg tror sgu, det er USAs kommende præsident, der lige holdt tale dér.
Gravatar

#10 Silver666 2 år siden

nathue (9) skrev:
Jeg tror sgu, det er USAs kommende præsident, der lige holdt tale dér.
Hvis det skulle blive tilfældet ude i fremtiden?
.Så får de ivertfald en Præsident der vil kæmpe for negerne i USA

Skriv ny kommentar: