Mens nettet gennem de sidste måneder er blevet oversvømmet med tidlige, usande casting-rygter omkring Christopher Nolans potentielle tredje “Batman”-film, er instruktøren selv taget på en længere ferie, mens “The Dark Knight” allerede nærmer sig en omsætning på $500 mio. i amerikanske biografer.

The Hollywood Reporter har udgivet en online-artikel, “Anatomy of a Hit: The Dark Knight”, der handler om filmens marketing og både Heath Ledger og Conway Wickliffes dødsfald før filmens udgivelse. Artiklen slutter af med lidt information omkring den mulige tredje film i serien:

Både Warner Brothers og Legendary er begge meget interesseret i at lave endnu en film i sagaen om den mørke ridder fra Gotham City, men alle involverede siger, at det vil være op til Nolan at komme til dem med en historie og en plan.

”Der er mange af os, som følelsesmæssigt ville være vilde med at lave den,” udtaler produceren Chuck Roven. ”Men det er egentlig Chris’ beslutning. Chris er den type filmskaber, som ikke begynder at planlægge den næste film, før han er fuldstændig færdig med den film, som han arbejder på.”

”Når han kommer tilbage, vil vi finde ud af, hvad han synes,” afslutter Roven.

Desuden regner filmselskabet med at kunne udsende “The Dark Knight” på dvd og Blu-ray op til jul, men de har endnu ikke kunnet annoncere en specifik dato.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 frankdrebin 14 år siden

Håber også at han laver en 3'er, men som jeg læste et sted, kan ikke huske hvor! Så tror jeg at han laver en anden film inden han begynder på en eventuel 3'er. Ligesom han gjorde med "The Prestige" efter "Batman Begins"

Men uanset hvad, så håber jeg han nyder sin ferie til fulde! For det fortjener han :)
Gravatar

#2 Patriarch 14 år siden

Selvfølgelig vil han lave en 3'er.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 PredatorX 14 år siden

Men fedt at selskabet så åbent lægger det op til instruktøren. Istedet for bare at malke hvor der malkes kan. De kunne jo skynde sig at hyre Brett Ratner:-D
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 filmz-Bruce 14 år siden

Man kunne jo lave en spinoff imens og sætte Paul WS Anderson eller de siamesiske Strause brødre til at lave Batman vs. Predator. Havde det været Fox var der sikkert allerede afholdt møder om det.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Lethal Injection 14 år siden

jeg tror han jeg tror han laver The Prisoner først
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#6 PredatorX 14 år siden

#4

Skræmmende (og ikke engang særlig urealistisk) tanke.

Sæt hellere Sandy Collora på opgaven så! Der var mere stemning i den der lille Batman (vs alien vs predator) film, end i alle Andersons film til sammen (Event Horizon undtaget, da den første times tid faktisk er ret hæderlig).
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#7 DemoMan 14 år siden

#2. Det er da på ingen måde sikkert at han vil lave en 3er. Han var allerede usikker om, om han ville lave The Dark Knight, og han ville kun lave den hvis han mente at han kunne gøre den bedre end Batman Begins og hvis han følte at der var noget mere som han kunne gøre med figurene osv. Så efter The Dark Knight som var fantastisk er jeg selv lidt usikker på hvad han nu kan gøre for at slå den, og hvad han ellers kan gøre med figurene. Men selvfølgelig kunne det være fedt hvis han ville lave en 3er. Men det er skam på ingen måde sikkert at han vil gøre det..!
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#8 Buzz 14 år siden

? er om jeg vil se batman
Gravatar

#9 Kviesgaard 14 år siden

Tja rent personligt har jeg meget respekt for Nolans egne udtalelser om, at han ikke selv ved om han kan overgå The Dark Knight, så hvis han på den baggrund vælger at stoppe her, kan jeg kun tage hatten af for det.

Heller en instruktør, der vælger at stoppe mens legen er god, end en der skamrider en franchise (eller hvad det nu hedder). Det sidste har vi vist så rigelige eksempler på.

Og til dem der ikke kan få nok af batman. De kunne måske overveje at be til vorherre om at Zack Snyder får chancen for at realisere The Dark Knight Returns af Frank Miller. Kunne eventuelt blive aktuelt, hvis Nolan ikke ønsker at lave flere Batman film.

Frank Miller selv skulle vist have tilkendegivet, at Zack Snyder kunne få lov at lave den hvornår han ville. Det var tidligere nævnt herinde på denne her hjemmeside. Linket kommer her:
http://filmz.dk/zack-snyder-interesseret-i-frank-m...
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#10 tiany 14 år siden

Som en del af den 1% af verdens befolkningen, som syntes at The Dark Knight var en kæmpe skuffelse - ville det ikke gøre mig noget om Hr. Nolan lavede nogle andre film i stedet for en 3. Batman
Valar morghulis

Skriv ny kommentar: