Mens nettet gennem de sidste måneder er blevet oversvømmet med tidlige, usande casting-rygter omkring Christopher Nolans potentielle tredje “Batman”-film, er instruktøren selv taget på en længere ferie, mens “The Dark Knight” allerede nærmer sig en omsætning på $500 mio. i amerikanske biografer.

The Hollywood Reporter har udgivet en online-artikel, “Anatomy of a Hit: The Dark Knight”, der handler om filmens marketing og både Heath Ledger og Conway Wickliffes dødsfald før filmens udgivelse. Artiklen slutter af med lidt information omkring den mulige tredje film i serien:

Både Warner Brothers og Legendary er begge meget interesseret i at lave endnu en film i sagaen om den mørke ridder fra Gotham City, men alle involverede siger, at det vil være op til Nolan at komme til dem med en historie og en plan.

”Der er mange af os, som følelsesmæssigt ville være vilde med at lave den,” udtaler produceren Chuck Roven. ”Men det er egentlig Chris’ beslutning. Chris er den type filmskaber, som ikke begynder at planlægge den næste film, før han er fuldstændig færdig med den film, som han arbejder på.”

”Når han kommer tilbage, vil vi finde ud af, hvad han synes,” afslutter Roven.

Desuden regner filmselskabet med at kunne udsende “The Dark Knight” på dvd og Blu-ray op til jul, men de har endnu ikke kunnet annoncere en specifik dato.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#21 mr gaijin 14 år siden

#3 +#4 Shhh.. Nu må I ikke give dem gode ideer :)

Forresten, Ikari, er det rigtig fedt, at du finder en nyhed frem ud af en længere artikel. Godt arbejde :)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#22 Mercadian 14 år siden

#11

Jeg kan også li' Tim Burtons Batman-film. Men jeg kan ikke se hvordan magien er væk i Christopher Nolans film?! - Det er to vidt forskellige fortolkninger af den samme historie, og hver fortolkning har sin egen magi...

Burtons Batman-film virker mere naive og plot-tomme i sammenligning med Nolans. Men det ser jeg ikke som en dårlig ting. I den sidste ende er det jo et spørgsmål om temperament.

Burtons Batman er forbi. Nolans er kommet...
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?
Gravatar

#23 BN 14 år siden

#20:

Den behøver heller ikke at overgå 'The Dark Knight' - den kan bare være ligeså god, på sin egen måde.

Jeg vil ikke sige, at 'The Dark Knight' overgår 'Batman Begins', for hvad var toeren uden etteren og dens oprindelseshistorie? Ja, hvad ville man få ud af 'The Dark Knight', uden først at have set 'Batman Begins' med dens mere personlige historie, hvor vi lærer Bruce Wayne at kende og ser baggrunden for Batman's "fødsel", samt introduceres for de andre faste figurer i historien? Uden det grundlag der blev skabt i 'Batman Begins', uden den forrygende præsentation af Bruce Wayne som en mand med indre dæmoner og Batman som et skræmmende, dystert væsen, ville hele spillet mellem Batman og The Joker i 'The Dark Knight' (jf. replikker som "To them, you're just a freak. Like me." og "I don't wanna kill you. You complete me.") ganske enkelt ikke have fungeret, endsige have givet mening.

Jo, jeg synes, at Batman-franchisen har toppet med 'The Dark Knight', ja, nået et foreløbigt højdepunkt. Men ligesom en enkelt film ikke kan bestå af lutter højdepunkter, således kan en franchise heller ikke hele tiden overgå sig selv og behøver efter min mening heller ikke at gøre det.

'Ligeså god' er godt nok for mig, og det kan en treer sagtens blive, hvis f.eks. tonen bliver en anden, og/eller hvis der ikke lægges den samme vægt på fysisk action som der blev i 'The Dark Knight'. Mere af nøjagtigt det samme er ikke opskriften på en vellykket fortsættelse. .... Men lad os se.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#24 filmz-Wizard7 14 år siden

#11: Det her har sikkert at gøre med vores individuelle smag, men jeg kan ikke se hvorfor der skal være eventyr og magi i en film som Batman? Nolans Batman er den mest dystre jeg har set, og sådan skal det blive ved! Selve Batmans univers er jo MEGET a'la vores, bortset fra at den er MEGET mere deprimeret og mørkere, og i sådanne film hører eventyr og magi altså ikke hjemme... Til det med stemmen, ja den var lidt skummel og komisk af og til, og det er nok også det eneste rigtige store minus jeg har til filmen, men ellers en værdig 2'er, som slår forgængeren...

En 3'er ville så sandelig også være god, MEN ingen Gækker, han minder for meget om Jokeren :S Nu kender jeg ikke selv fortællingerne om Batman ret godt, men en skurk, som er omkring liiige så syg i hovedet som Jokeren ville være god, men ellers ikke andre, og så skær filmen ned til knap 2 timer, så ville det være nice:) Ikke fordi jeg havde noget imod længden på 2'eren, men sådan som den endte og hvis det så fortsætter i 3'eren og så liiiige putte en skurk ind også, så skulle det nok kunne hænge sammen :)
Gravatar

#25 sluppermand 14 år siden

Just say no, Nolan! Personligt, synes jeg Nolans batman-univers blev afsluttet fornemt med Dark Knight. Alt det interessante ved Batman er undersøgt. Lav hellere en anderledes film ala Memento.
I don't love you, but you are the only women for whom I have no contempt.
Gravatar

#26 Bony 14 år siden

Eller lave 3'eren hvor historien foregår et stykke ude i fremtiden. Batman og Jokeren er nu på plejehjem og dyster i kørestols-ræs. Batman er kommet i økonomiske vanskeligheder og har været nødsaget til at bruge sin gamle dragt og kan derfor ikke se til siderne. Dette kommer tit til at give nogle MEGET interessante jagter ned af gangene..

Den kunne også laves som en serie af flere små korte afsnit. Der kunne f.eks. arrangeres et ræs hver aften inden te-tid. Der er usandsynligt mange muligheder! Ligegyldigt hvad de gør så ville en eventuelt 3'er blive et hit, så længe Nolan er ved roret og Bale bag masken. Hvis man kunne dreje udenom irriterende skurke som Poison Ivy eller Mr. Freeze, ville dette også klart være at foretrække.

Jeg ville nu heller ikke udelukke eventuelle muligheder for titler ala "Batman vs. Superman" eller "Batman vs. Spiderman". Den sidste at foretrække, da jeg personligt gerne ville betale en god sjat penge for at se Batman gennembanke Elijah "Spiderman" Wood. Men nok om det!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#27 Highland Park 14 år siden

#26: Elijah Wood?
Er du sikker på, at du ikke tænker på Batman vs. Frodo?
Se dér har du et stensikkert hit! Den ligger lige til venstre ringfinger hos Strausebrødrene.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#28 Bony 14 år siden

#27 - Argh, Elijah Wood? Jeg må have drukket af natpotten, for jeg mente selvfølgelig at det er Tobey Maguire der skal have lammere at Batman for sin præstation i SpiderMan 3.

Men nu vi er ved det, hvorfor så ikke lave en "Spiderman vs. Batman vs. Frodo feat. The Halflings". Det kunne der muligvis godt blive et ordentligt brag ud af..
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#29 elwood 14 år siden

#26 De nævnte skurke er nu ret godt skildret i batman TAS.

Især Heart of Ice er genial, med Mr. Freeze.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#30 Ikari 14 år siden

#21 - Takker ;)

Skriv ny kommentar: