Mens nettet gennem de sidste måneder er blevet oversvømmet med tidlige, usande casting-rygter omkring Christopher Nolans potentielle tredje “Batman”-film, er instruktøren selv taget på en længere ferie, mens “The Dark Knight” allerede nærmer sig en omsætning på $500 mio. i amerikanske biografer.

The Hollywood Reporter har udgivet en online-artikel, “Anatomy of a Hit: The Dark Knight”, der handler om filmens marketing og både Heath Ledger og Conway Wickliffes dødsfald før filmens udgivelse. Artiklen slutter af med lidt information omkring den mulige tredje film i serien:

Både Warner Brothers og Legendary er begge meget interesseret i at lave endnu en film i sagaen om den mørke ridder fra Gotham City, men alle involverede siger, at det vil være op til Nolan at komme til dem med en historie og en plan.

”Der er mange af os, som følelsesmæssigt ville være vilde med at lave den,” udtaler produceren Chuck Roven. ”Men det er egentlig Chris’ beslutning. Chris er den type filmskaber, som ikke begynder at planlægge den næste film, før han er fuldstændig færdig med den film, som han arbejder på.”

”Når han kommer tilbage, vil vi finde ud af, hvad han synes,” afslutter Roven.

Desuden regner filmselskabet med at kunne udsende “The Dark Knight” på dvd og Blu-ray op til jul, men de har endnu ikke kunnet annoncere en specifik dato.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#31 El vez 13 år siden

Hvis film 3 kommer op, er her et par bud på nye karakterer:

Riddler


Harley

;)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#32 Patriarch 13 år siden

Harley ser sku' cool nok ud.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#33 Michael Andersen 13 år siden

#11 Selvom jeg godt kan sætte mig ind i nogle af dine kritikpunkter, tilhører jeg alligevel også den skare der både synes om Tim Burtons udgave og Nolans Bat-Mann ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#34 NightHawk 13 år siden

# 15, 17 & 33 -

I know, i know og jeg burde selvfølgelig også ha' taget de Batman fans med i # 11, som ku' li' begge stilarter. :)

Mit indtryk af de mange diskutioner der har været ikke blot på Filmz men også mange andre forums har dog været, at folk enten befinder sig i den ene eller anden lejr, hvor en stor del, til min store irritation, har sat Nolan op på en hysterisk pidestal i forhold til Burton og hans stil, som nærmest blir mere eller mindre latterligjort på flere fronter. Lige pludselig er Nicholson intet værd som The Joker mere, Michael Keaton er kedelig, Burton er et fortidslevn, den første er for 80'er agtig, yadayadayada osv. derudaf.

Og modsat så blir Nolan gjort til en slags frelser indenfor instruktørfaget, der ikke blot har reddet men minsanten også revolutioneret hele superheltegenren...

Jeg har intet imod ham som instruktør og er vild med de film han har lavet udenfor denne genre. Til gengæld mener jeg slet ikke at hans stil passer ind i Batman universet. Det hele er blevet så tungt, højtravende og pompøst historiemæssigt kombineret med et allround klinisk look som, imo, har drænet Batman og hans omgivelser for den eventyr stemning en superheltefilm også skal være i besidelse af. Desuden så synes jeg heller ikke, selvom Nolan bruger megen tid på det i sine 2 Batman film, på nogen måde det lykkedes for ham at gøre personerne vedkommende. Jeg sad med sån en underlig tom og ligeglad følelse i kroppen efter at ha' set "The Dark Knight" og havde efterfølgende ikke ligefrem lyst til at se den film igen i den nærmeste fremtid.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#35 BN 13 år siden

#34 - fætter guf:

Lige pludselig er Nicholson intet værd som The Joker mere, ...


Nicholson er forrygende som The Joker - det er efter min mening en af hans glansroller. I sammenligning med Ledger er Nicholsons Joker mere absurd komisk og "cirkus"-agtig (med hang til såvel hjemmelavede poetiske udladninger som sjove grimasser og ren pjat), men stadig psykopatisk, uberegnelig og farlig. Den vægt der er lagt på de komiske sider af hans figur gør, at han ikke virker nær så truende og skræmmende som Ledger, men det behøver han heller ikke at være i Tim Burtons Batman-univers. Her er han perfekt.

Michael Keaton er kedelig,...


Never! Keaton er herligt distræt og forfjamsket som Bruce Wayne - og kølig, tør og brutal som Batman.

Burton er et fortidslevn,...


What??!!!! Burton er stadig en instruktør, man har store forventninger til. JEG har ihvertfald.

den første er for 80'er agtig


Til dem der siger sådan, kan man jo passende stille spørgsmålet: Er 'Star Wars Episode IV: A New Hope' så for 70'er-agtig? Er 'Citizen Kane' for 40'er-agtig? Er 'North By Northwest' for 50'er-agtig? Er 'Terminator' også for 80'er-agtig? Er 'Heat' for 90'er-agtig?

Hvor mange filmklassikere vil man afskrive med sådan et tåbeligt argument? :-(

Jeg kunne da forstå det, hvis en film fra 1980'erne afspejlede alle de svageste sider af dette årtis filmkunst, men i 'Batman' er der kun én eneste ting, nemlig en række sange af Prince, som The Joker og hans håndlangere fjoller rundt til ... og hvis man som jeg ikke kan fordrage Prince's musik, som jeg finder skabagtig og fimset, så passer jo det bare fint, at The Joker og co. netop SKABER SIG og danser/fjoller komisk rundt til lyden af denne musik! .... Glem ikke at Danny Elfmans flotte musik fylder og dominerer langt mere af filmen.

:-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#36 tiany 13 år siden

Finally - et sted hvor den ikke har succes...
Valar morghulis
Gravatar

#37 filmz-Kadann 13 år siden

#34 -

(34) skrev:
Lige pludselig er Nicholson intet værd som The Joker mere, Michael Keaton er kedelig, Burton er et fortidslevn, den første er for 80'er agtig, yadayadayada osv. derudaf.


Der er jo også de fans, som jeg selv f.eks., der mente at Jack var det forkerte valg til Jokeren fra starten.

Jeg har selv lige genset "Batman" og er ved at gense "Batman Returns" og selvom jeg nyder begge film stadigvæk, må jeg erkende at jeg finder flere og flere ting ved filmen, der siger mig at Burton ikke har haft voldsomt meget respekt for Batman-karakteren, f.eks. at Batman dræber i begge film, godt nok pakket lidt ind i morskab, men det er så ulig karakteren, som noget kan være.

Der er stadig gode ting i filmene, bl.a. artdesign, musik, gode skuespillere og ikke mindst den fedeste Bat-mobil til dato, samt det faktum at filmene var med til at starte "Batman: TAS" op, men fejlene hober sig op, jo mere jeg kigger og jeg er ikke engang sikker på at jeg vil smide penge efter at opgradere dem til HD.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#38 BN 13 år siden

#37 - Kadann:

Batman dræber i begge film, godt nok pakket lidt ind i morskab,...


Nu er det godt nok et stykke tid siden jeg har set de to film, men jeg kan da ikke mindes, at Batman dræber nogen!?

Tænker du på dér hvor
han ombestemmer sig med hensyn til at redde Jack Napier/The Joker fra at falde ned (i den syre-pøl der vansirer hans ansigt) og vrister sig fri af dennes hånd?
... Udover dén scene kan jeg kun komme i tanke om scener, hvor han giver forbryderne tæsk.

(Jeg kan dog lige her og nu ikke huske, om Batman er (med)årsag til at Pingvinen dør.)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#39 Michael Andersen 13 år siden

#38 I "Batman Returns" møder Batman et stort fedt- muskel-bjerg fra cirkusbanden, som han sætter en bombe på og KABOW. I den lidt mere uvisse kategori er der også den ironiske scene med ildspyderen, som Batman sætter ild ved hjælp af Batmobilen. Om han dør af det vides ikke, men det er sandsynligt :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#40 BN 13 år siden

#39:

Nåja, det er rigtigt. :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: