En ferie forvandles hurtigt til et mareridt for en børnefamilie, da stranden, de besøger, får familien til at ældes med lynets hast.

For hver fantastiske film den omdiskuterede instruktør M. Night Shyamalan har lavet, er der mindst én, som er lige så skuffende. Om hans næste film “Old” bliver det ene eller det andet, er endnu ikke til at sige, men én ting er sikker med Shyamalans thrillere: de er fyldt med mystik og ofte et twist eller to.

Traileren til “Old” er netop mystisk. Den skildrer et frygtindgydende scenarie, da en families børn i løbet af kort tid forvandles til unge voksne. Resten af strandens gæster bliver også påvirket, og det kan altså meget hurtigt blive deres sidste år, de oplever på en enkelt dag.

“Old” er Shyamalans første projekt siden hans AppleTV+-serie “Servant”. Filmens cast tæller blandt andre Golden Globe vinderen Gael García Bernal (“Y tú mamá también”), Vicky Krieps (“Phantom Thread”) og Alex Wolff (“Hereditary”).

“Old” har dansk biografpremiere d. 22. juli.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 8 måneder siden

"Only in Theaters" har fået en helt ny klang til sig. Lyder mere som et "I dare you to go watch it in this fucked up world!" sætning nu XD
Gravatar

#2 KE!Z 8 måneder siden

hmm, ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige, ikke imponeret.
Kingslayer.....
Gravatar

#3 BlackJesus 8 måneder siden

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om teaseren, men med både Split og Glass synes jeg han har mistet lidt. Dog synes jeg også man skal se hans film, uden at kende til plottet, så bliver man mest muligt mind blown. For ellers bliver man nok hurtigt skuffet

Skriv ny kommentar: