For tiden har Vin Diesel travlt med at promovere sit nye spil “The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena”, og i den anledning kunne skuespilleren slippe lidt nyt ud omkring, hvordan det ser ud med hensyn til at få en ny film omkring Riddicks videre færd.

Diesel nævner, at David Twohy, som var manuskriptforfatter på både “Pitch Black” og “The Chronicles of Riddick”, for tiden er i gang med at færdiggøre manuskriptet til den næste film.

Én film er dog ikke nok – hvis han får muligheden for det, har Diesel også tænkt sig at få et fjerde og sidste kapitel om Riddick ud.

De to første film taget i betragtning har en del folk dog været forvirrede over, hvorfor den tredje overhovedet kom på tegnebordet, da den anden film var en stor skuffelse omsætningsmæssigt. Dette har ført til spekulationer om, at en tredje film højst sandsynligt vil foregå på en langt mindre skala end den anden, som var pustet op til episke proportioner.

Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Lethal Injection 9 år siden

Yes!
Kan personligt ikke få nok af Riddick
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 David Munch 9 år siden

#1 Amen! For satan da jeg elsker den karakter! :D

Må indrømme jeg helst håber på de efterfølgende bliver lige som Chronicles Of Riddick. Pitch Black var genial, men der var nu mere kød på efterfølgeren. Og jeg var ret så vild med den gotiske scifi stil de fik hevet frem.
Gravatar

#3 filmz-Lucsen 9 år siden

Jeg tænker prequel, jeg tænker den stang menthol smøger og et par øjne der kan se i mørke og hvorfor Riddick sys det kunne være smart.
Gravatar

#4 Lethal Injection 9 år siden

3# - Få fat i "Escape From Butcher Bay" eller "Assault On Dark Athena" og du får svaret :)
Håber de laver treeren i stil med Pitch Black, altså low budget og Riddck tilbage som bad ass antihelt, for jeg synes han ver for flink i Chronicles xD
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#5 filmz-Kadann 9 år siden

Lækkert, mere Riddick til folket! :D

Og giv os så "Pitch Black" på BD.

Edit: Aha, jeg ser at begge film udkommer i slutningen af måneden i USA. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 duuk74 9 år siden

Jeg er helt sikkert også klar på mere Riddick. Rart med en gang letbenet sci-fi action der skal tages med et gran salt :)
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#7 tiany 9 år siden

Jeg er også med på mere, men ser gerne noget mere back-to-basic ala Pitch Black, som er langt over TCOR i niveau
Valar morghulis
Gravatar

#8 Lethal Injection 9 år siden

Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#9 Petrescu 9 år siden

Oh dear. Pitch Black var en god film, men det duer bare slet ikke når Vin Diesel skal bære en film alene. Til gengæld synes jeg at The Chronicles of Riddick var en omgang makværk af værste skuffe: tyndt, tyndt plot, effektjageri og én-dimensionelt persongalleri.

Men det lader til at Vin Diesel følger trenden, hvor tvivlsomme skuespillere gentager deres tidligere roller: Dominic Toretto, Riddick og der er tale om at han skal være Xander Cage endnu en gang.
Gravatar

#10 filmz-Kadann 9 år siden

#8 -

Takker, jeg var ikke klar over at den allerede var ude i EU. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: