I samarbejde med Arbejdernes Landsbank slår Filmz et slag for at støtte op om dansk film, og i den anledning kan vi udlove fem gratis biografbilletter til én heldig vinder hver dag de næste fem dage – så nu har du muligheden for at tage vennerne med i biografen.

Alt, hvad du skal gøre for at have en chance for at vinde dagens fem billetter, er at se videoen nedenfor og svare på dagens spørgsmål inden kl. 23.59 i dag.

Spørgsmål – dag 1
En hel del amerikanske udtryk bliver brugt i videoen fra Arbejdernes Landsbank. Ved du, hvad disse forkortelser står for: OMG, STFU?

Se videoen og skriv dit svar i kommentarerne.

skrev:
Arbejdernes Landsbank støtter dansk film
Hvad har film og bank egentlig med hinanden at gøre? Det tænker de fleste nok – og det er jo heller ikke hver dag, de to verdener mødes. Men, i Arbejdernes Landsbank har vi valgt at støtte dansk film, fordi det er i god tråd med vores sociale værdier. Vi vil gerne give penge tilbage til en værdifuld del af dansk kultur, som i dette tilfælde også er til glæde for det danske filmpublikum.

Bag om filmen
Arbejdernes Landsbank sponserer bl.a. ”Bag om filmen”, der er med til at sætte fokus på danske film, som kan halte efter sine udenlandske konkurrenter, når der skal skabes opmærksomhed om filmpremierer. ”Bag om filmen” er et minutlangt spot, der indeholder materiale fra filmoptagelserne, interviews med skuespillere og klip fra filmen. Hver måned vises et nyt spot på biograflærredet, og der sættes således fokus på 12 nye danske film i løbet af året. Måske har du allerede set et af spottene.

“Bag om Filmen” er et samarbejde mellem Arbejdernes Landsbank, danske filmproducenter og Dansk Reklame Film. Formålet er at støtte danske film i kampen mod Hollywoods velsmurte marketingmaskine.Vis kommentarer (159)
Gravatar

#1 emilernstsen 10 år siden

Oh my God. Shut the fuck up
Gravatar

#2 JeanBossHenrichsen 10 år siden

OMG = Oh My God.

STFU = Shut The Fuck Up
Gravatar

#3 MoH 10 år siden

Oh My God, Shut The Fuck Up (Stop Trolling For Unicorns)
Gravatar

#4 Jantalic 10 år siden

OMG = Oh My God.

STFU = Shut The Fuck Up
Gravatar

#5 Heisenberg 10 år siden

OMG = Oh My God
STFU = Shut The Fuck Up
Gravatar

#6 Mwitte 10 år siden

OMG - Oh my God
STFU - Shut the fuck up
Gravatar

#7 LasseBrunhøjChristiansen 10 år siden

Som de andre ;-)

Oh My God (OMG)
Shut the f*ck up (STFU)
Gravatar

#8 kisame 10 år siden

OMG- oh my god
STFU- shut the fuck up
Gravatar

#9 the_paki_don 10 år siden

OMG

Oh My God

STFU

Shut The Fuck Up
Gravatar

#10 m0pie 10 år siden

OMG > OH MY GOD
STFU > SHUT THE FUCK UP

Skriv ny kommentar: