Hvert år bliver der uddelt priser til de bedstlavede trailere fra film. The Golden Trailers Awards blev uddelt for nogle dage siden i New York, hvor “Mission Impossible 3” blev den store vinder med bedste trailer fra 2005 og bedste actiontrailer.

“Wedding Crashers” vandt bedste komedietrailer, mens “Good Night and Good Luck ” vandt for bedste dramatrailer. “Match Point” løb med prisen for bedste thrillertrailer.

Listen over alle vindere kan ses på JoBlo, hvor det også er muligt at se vinderen af bedste originale trailer samt bedste musik til en trailer.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Norrah 17 år siden

WHAT!!!!....

den trailer sagde jo intet om filmen overhovedet, og tegnede et helt forkert billede af handlingen.....
Gravatar

#2 filmz-inside 17 år siden

#1

Men den var mega fed, hvilket vel er det bedste :P
Gravatar

#3 filmz-crede 17 år siden

Hmmm... lidt skummelt koncept i det hele taget.

Sjældent man ser en trailer der ikke får filmen til at se godt ud. Selv den dårligeste film kan have en god trailer...

Og så prøver jeg at undgå trailers helt for film jeg alligevel har tænkt mig at se... hader trailers der spoiler filmen for vildt. Tror traileren for Jumanji er det værste eksempel jeg har set, der var ikke meget at komme efter, når man havde set traileren....
Gravatar

#4 filmz-Bruce 17 år siden

Så deres awards for 2004, som var helt hen i skoven. Bedste trailer i 2004 var uomtvisteligt National Treasure. Traileren var bedre end filmen og afslørede ikke den elendige dialog og tyndbenede handling. Den fik en lortefilm til at fremstå som den nye Indiana Jones.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: