Vinterberg bliver ikke færdig til Cannes


Thomas Vinterbergs kommende kostumedrama, “Far From the Madding Crowd”, var spået gode chancer for at få en plads ved årets Cannes-festival, men nu kan Politiken fortælle, at Vinterbergs film ikke vil komme til at kæmpe om Den Gyldne Palme. Så hvis den danske instruktør vil en tur til den franske Riviera i år, så må det blive på egen regning.

Se også: ”Jagten” fortsætter sejrsstimen ved Bodil-uddelingen

Årsagen til Vinterbergs manglende deltagelse er dog ikke, at “Far From the Madding Crowd” ikke har niveauet til at være med på Cannes. Nej, problemet er derimod ganske enkelt, at filmen ikke når at blive færdigklippet til deadlinen for indsendelse.

I et nyt interview med Politiken afslører “Jagten”-instruktøren nemlig, at han tidligst bliver færdig med at klippe filmen til juli. Hvornår kostumedramaet med Carey Mulligan (“An Education”), Juno Temple (“The Dark Knight Rises”), Michael Sheen (“Frost/Nixon”) og Matthias Schoenaerts (“Bullhead”) så vil kunne ses i biografen, tør Vinterberg ikke at give et bud på. Dog siger den danske instruktør, at han glæder sig til at vise filmen for det danske publikum, når tid er.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Stiine 7 år siden

Den hedder "Far from the Madding Crowd" :)
You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain
Gravatar

#2 MMB 7 år siden

Stiine (1) skrev:
Den hedder "Far from the Madding Crowd" :)


Selvfølgelig! :) Min dumme fejl er hermed rettet.

Skriv ny kommentar: