I forbindelse med dvd- og Blu-ray-udgivelsen af komedien “Rejsen til Saturn” har Nordisk Film lanceret en speciel viral-video, hvor man bl.a. ser Carl-Mar Møller folde sig ud.

Videoen kan ses her.

Filmen er baseret på Claus Deleurans tegneserie og har manuskript af Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg. På rollelisten finder man bl.a. Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer.

“Rejsen til Saturn” følger Per, en helt almindelig dansker, der bliver sendt ud i rummet som afløser for en salmonella-ramt astronaut. Missionen er at kolonisere Saturn. Problemet er bare, at Saturn allerede er koloniseret – og at turen i virkeligheden er en del af et hemmeligt komplot, der kan ende med jordens udslettelse.

“Rejsen til Saturn” udgives på dvd og Blu-ray med nyt 3D-ekstramateriale 9. maj.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 .dot 11 år siden

Det lidt trist at disse små klip er langt sjovere en selve filmen :(
Nuf Said ;)
Gravatar

#2 holddakæft 11 år siden

Det har også hørt... har ikke selv set filmen endnu
Gravatar

#3 Kram 11 år siden

Filmen er fin nok hvis man har sine børn/familie med, men udover det er den et kæmpe spild af tid og de små virale klips er meget sjovere end selve filmen, som var en stor skuffelse, en af de film hvor man virkelig følte man skulle være gået eller forlangt pengene tilbage.

Selve humoren er overhovedet ikke grænseoverskridende på nogen måde (eller på højde med Terkel i Knibe, som langt fra har noget som helst til fælles med Rejsen til Saturn), det virker nærmest som om de har direkte har prøvet ikke at pisse de forskellige mennesker af som er i filmen, men derved har de trukket filmen ned på et virkelig lavt niveau som kun er for børn, som jo kan grine af "PEEKABOO!" når de er små :).

Syntes sgu det er en trist oplevelse og overhovedet ikke værdig af Claus Deleurans tegneserie.

Lige for at smide et sidste søm i kisten, så bliver man ledt på vildspor af de små virale videoer, som fremstiller filmen på en helt anden måde end den i virkeligheden er. De virale klips har absolut intet at gøre med stemningen eller humoren i filmen, husk det.

Moderne familie tegneserie, lunken omgang.

Koks i kommentator boksen ser dog anderledes ud, men problemet er jo så igen om man kan stole på at den video vi lige har set, så også gør det den lover, og da de andre virale videoer absolut ikke gjorde det med Rejsen til Saturn, så... Men man kan vel håbe.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#4 Ericmase 11 år siden

Videoen var fin. Men en lillesmule var den ikke bedre end filmen.
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: