MoviePass er lukket ned i USA – selskabet bag månedskortet har forgæves søgt nye investorer. 

Det gik i luften tilbage i 2011 med et simpelt koncept: Én biograffilm om dagen for kun 9,95 dollars om måneden.

MoviePass blev et hit med mange kunder, men med tiden også endnu flere regninger.

Planen var, at MoviePass skulle vokse sig så store, at biograferne ville være villige til at indgå en aftale om billigere billetter. Men det var biograferne ikke.

Derfor meddelte Helios and Matheson Analytics – selskabet bag MoviePass – lørdag, at man lukker ned for det populære månedskort, skriver Variety.

MoviePass har dog forandret biografmarkedet. For selv om biograferne nægtede at indgå aftaler med MoviePass, så har de i stedet lanceret egne abonnements-løsninger for at tage konkurrencen op.

Endnu er der ingen planer om et månedskort til de danske biografer, der dog ikke er urealistisk i fremtiden – læs om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Hvilken overraskelse ... NOT.

Jeg troede faktisk at da man ikke har hørt noget om det i år at det forlængst var lukket.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 enig troede det samme :) det eneste overraskende er at de var så længe om at lukke :)
Gravatar

#3 Robert Mørk 1 år siden

Thank's for this informations
Gravatar

#4 Robert Mørk 1 år siden

MoviePass mindede mig om det berømte Netflix-firma, der planlægger at frigive en ny film hver måned i år. Dette er utroligt ambitiøst, og hvis det lykkes, vil det være godt. Hurtige lån hjælper meget i sådanne tilfælde. På hjemmesiden https://laanius.dk/ kan du læse detaljeret om hurtige kontante lån og lån, der kan hjælpe din virksomhed. Jeg og min virksomhed er blevet reddet et par gange af hurtige kontante lån.

Skriv ny kommentar: