MoviePass har valgt at skære i udvalget af film, som man kan se med biografkortet, ned til 6-7 film med daglig udskiftning.

MoviePass introducerer nu yderligere begrænsninger, efter at de for nyligt skar ned til tre månedlige film i stedet for én om dagen.

“Mission: Impossible Fallout” kunne MoviePass-brugerne ikke se ved premieren, og nu er der en del flere film, man ikke kan se med biografkortet. Nu er der nemlig kun 6-7 film at vælge imellem på en hvilken som helst dag.

Det fremgår af en besked til MoviePass-abonnenter, hvori der står, at brugerne i ‘en overgangsperiode’ ikke vil kunne vælge frit imellem film, men i stedet kunne vælge imellem op til seks film, der dog viser sig at være syv film ifølge MoviePass-progammet for den kommende uge, skriver Variety.

MoviePass opererer med en model, hvor de betaler de fulde beløb for deres kunders biografbilleter, hvilket gør, at de tidligere er blevet anslået til at køre med et underskud på 40 millioner dollars om måneden, hvorfor de i juli måned kortvarigt løb tør for penge – læs mere her.

Senest havde flere af MoviePass-brugerne et problem, hvor at de troede, at de havde afmeldt deres abonnement, men er blev tilmeldt igen uden at vide det – læs mere her.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

de er godt nok stædige.
Gravatar

#2 Justin 3 år siden

Måske de bare skulle have stoppet mens legen var god, de fik da trods alt en større biograf kæde til af indføre deres eget kort
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 er lidt nysgerrig på hvordan du er kommet frem til at de fik en større biograf kæde til at indføre deres eget kort ?
Gravatar

#4 steadi07 3 år siden

#3 - mit bud er, at han kobler AMC’s nylige abonnement sammen med Moviepass’ indtog på markedet.

Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 jep jep det var også min tanke, bare interesseret i hvordan han kom til den konklusion :D
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

Jeg ved ikke hvordan det foregår i USA men herhjemme kan man i hvert fald ikke bare ændre på betingelserne flere gange om måneden og fra den ene dag til den anden, især når det drejer sig om abbonementsordninger. Det skal også fremgå klart at man tilmelder sig en abonnementsordning, det er ikke nok at det er gemt i betingelserne, man skal acceptere.

Med dette nye 'geniale'? Tiltag er det helt sikkert at jeg i hvert fald ikke ville have anskaffe mig moviepass hvis jeg havde haft muligheden. De film man vil kunne se bliver helt sikkert ikke de mest populære film, og så skal man håbe på at filmene faktisk går i biografer der ligger tæt på hvor man bor.
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#6 ja hvad der startede som et fint og godt omend idiotisk projekt, er gået hen og blevet rent bondefangeri, det er ret trist :(

Skriv ny kommentar: