“Agatha: Darkhold Diaries” har fået et nyt logo, der afspejler seriens seneste titel.

Efter Disneys ret så succesfulde mystiske Marvel-“sitcom” “WandaVision”, blev det hurtigt annonceret, at vi godt kunne begynde at glæde os til en spinoff-serie med seriens skumle skurk, Agatha Harkness i hovedrollen.

Dengang havde serien fået titlen “Agatha: House of Harkness”. Siden gennemgik den dog en omdåb, da den sidste år fik undertitlen “Coven of Chaos” i stedet, og i september oplevede den så sit nyeste navneskift. Nu hedder den “Agatha: Darkhold Diaries”, og dertil har vi netop fået et nyt logo, der i den grad holder samme stil som de tidligere versioner, som Marvel hidtil har offentliggjort. Det nye logo kan du se lige her.

Billede

I titelrollen finder vi naturligvis endnu engang Kathryn Hahn, der tog Marvel-universet med storm som heksen, der udfordrede Elizabeth Olsens Scarlet Witch, og som måtte bøde med et sind i fangeskab.

I den nye serie bryder hun dog ud blot for at finde ud af, at hun har mistet sine kræfter. Hun må nu forme usandsynlige alliancer for at få dem tilbage.

Sammen med Hahn kan vi blandt andre se “Scott Pilgrim vs. the World”-skuespiller Aubrey Plaza, Patti LuPone, der for nyligt kunne ses i Ari Asters “Beau Is Afraid”, samt “Heartstopper”-talentet Joe Locke.

Læs også: “‘Scott Pilgrim Takes Off’-trailer genforener cast fra Edgar Wright-film i elektrisk anime-serie”

“Agatha: Darkhold Diaries” forventes at få premiere på Disney+ i slutningen af 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: