“Wanted 2” droppet efter Angelina Jolies exit?

Ifølge New York Magazine har Angelina Jolie valgt at droppe “Wanted 2” til fordel for en anden sci-fi-thriller, hvilket skulle have fået Universal til helt at lægge filmen på is i stedet for at finde en anden skuespiller til at udfylde rollen.

Sidste år udtalte Mark Millar, at 2’eren ville starte optagelser til september 2009, og senere kunne instruktøren Timur Bekmambetov fortælle, at projektet nok ville blive skudt i gang i vinteren 2009 – men nu ser det altså ud til, at det er blevet udskudt på ubestemt tid.

I stedet for “Wanted 2” kaster Jolie sig over “Gravity”, som instrueres af Alfonso Cuarón (“Children of Men”). Filmen omhandler en kvindelig astronaut, som er den eneste overlevende efter en rummission, og hendes desperate kamp for at vende tilbage til Jorden og sin datter. Jolie vil i en stor del af filmen være alene foran kameraet i stil med en anden biografaktuel sci-fi-thriller – “Moon”.

Vil du være skuffet over, hvis “Wanted 2” er skrinlagt? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere nyheden i forum.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 nygaardpetersen 13 år siden

Really don't care den første var alligevel noget bras...
Gravatar

#12 OxxY 13 år siden

Jeg vil mene det er ganske fint Wanted bliver skrinlagt. Jeg har intet mod dårlige actionfilm (syntes eksempelvis at Transporter er fed :p) men nøøøj jeg kedede mig igennem wanted. Og så var historien jo ekstrem hjernelam. Så Good Riddiance!
Gravatar

#13 MOVIE1000 13 år siden

Det er sikkert også bedst sådan :), men ville stadig gerne have set en 2er
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#14 Highland Park 13 år siden

Silver666 (7) skrev:
SPOILER HVIS IKKE HAR SET WANTED

Ja det skal nok hjælpe. Man kan jo stort set ikke undgå at se din spoiler, når den står lige under advarslen. Husk nu de spoilertags.

"Gravity" lyder interessant, og jeg er da spændt på at se, hvordan Jolie vil håndtere sådan en rolle. Jeg synes kun, at det er fint, at hun prøver noget nyt.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#15 Jach 13 år siden

#8 Det tænkte jeg også, det jo helt umuligt.

Synes den første var god, har hørt mange hade den pga. af den er urealistisk så det batter, til det vil jeg så sige at Superman er noget lort fordi han er i sig selv urealistisk og de har den ting til fældes at deres film er baseret på tegneserier så man skal tænke på det som en anden verden hvis man kan.

Værre er det med sådan en film som Max Payne som har plat action (fx. en scene hvor Max hopper bagud mens han med en shotgun skyder mod en der er længere oppe, og ham han skyder mod skyder selvfølgelig efter Max men i stedet for at ramme ham rammer han flasker på et bord ca. 1-2 meter til Max's venstre side) og historien hænger lidt
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#16 amadoR 13 år siden

Hvilken scifi-thriller?

#15 Syntes du selv det er et godt argument?. Derudover er der nok lidt mere cinematografi i Max Payne ifht. Wanted.
Gravatar

#17 Baby Strong 13 år siden

#5 Sådan som de altid gør :
Det foregår i fortiden, eller hun har lige pludselig en tvilling osv..
De kunne evt. prøve: de laver en klon fra en dårlig dna-prøve og udfylder hullerne fra en selvdød gnu.. nah..
Gravatar

#18 filmz-loke76 13 år siden

Cool nok. Den første var da også noget hø
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: