Evan Spiliotopoulos (“Battle for Terra”) er blevet hyret til at skrive manuskriptet til “Wanted 2”, der fortsætter begivenhederne fra “Wanted”, som blev en pæn succes med en omsætning på 341 mio. dollars ud af et budget på 75 mio. dollars.

Chris Morgan har allerede fundet på en historie til den kommende film, som Spiliotopoulos’ manuskript vil tage udgangspunkt i.

Det forventes, at instruktøren på den første film, Timur Bekmambetov, igen vil stå bag kameraet, men det er endnu uvist, om James McAvoy vil gentage sin rolle.

“Wanted” er baseret på en tegneserie af forfatteren Mark Millar, hvis serie “Kick-Ass” også snart vil kunne ses på det store lærred med bl.a. Nicolas Cage og Christopher Mintz-Plasse i filmens roller.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 keitel 15 år siden

Magen til lorte film, og så laver de sgu en fortsættelse, damn...
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg var godt underholdt af den første, men uden James McAvoy vil det sikkert bare blive et direkte-til-dvd-produkt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 filmz-yoshimura 15 år siden

#1 Enig. En stinker af rang!
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#4 Mr. Smith 15 år siden

Har aldrig kunne forstå hvorfor folk har syntes godt om den film, elendig historie, elendig kameraføring, elendig skuespil!!!
Gravatar

#5 FixX 15 år siden

Jeg kunne så godt tænke mig at de reelt filmatiserede tegneserien i stedet for bare at genbruge navnet på personerne og historien.
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

Jeg synes den var herlig underholdene, og med glimt i øjet.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 Silver666 15 år siden

elwood (6) skrev:
Jeg synes den var herlig underholdene, og med glimt i øjet.
Enig.
Spillet var også fedt nok
Gravatar

#8 Blacksanta 15 år siden

Jeg synes nu også den var ganske fed, på den der Crank/Shout 'Em Up/Braindead-action-agtige måde. Perfekt film med til hangovers med diverse ildelugtende dudes og pizzarester :D
Gravatar

#9 Highland Park 15 år siden

Jeg er også enig med elwood, selv om jeg kun fandt filmens sprudlende første halvdel underholdende (samt naturligvis den herlige udgangsreplik).
Derefter dalede min interesse i takt med den forudsigelige udvikling af plottet, hvor karakterskildringen desværre blev minimeret, samt de platte actionsekvenser
især der hvor Wesley stikker våbnet ind i kraniet på en nyligt dræbt fjende og ufortrødent fortsætter med at nedskyde fjender gennem hovedet af den livløse krop, fandt jeg direkte tåbelig, malplaceret og uforenelig med Wesleys væsen og natur.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 filmz-Megan Fox 15 år siden

Den første film var dårlig. Sad bare og ventede på den skulle slutte :D Dog var Jolie da fin nok ;)

Skriv ny kommentar: