700 millioner dollars lyder næppe som en skuffelse for de fleste. Men i tilfældet “Batman v Superman” er det. Den begyndte ellers som en biografsucces, men er nu dykket ned i et leje, som får Warner Bros. til at ændre strategi.

Se også: Fans og anmeldere er splittede om “Batman v Superman”

For Zack Snyders superheltefilm skal runde hele 800 millioner dollars bare for at løbe rundt. Og det ser lige nu svært ud for den at nå den magiske milliard, hvilket alt andet lige vil være en skuffelse for en film af den her størrelse.

“Batman v Superman”-skuffelsen kommer oveni en række andre Warner Bros.-nederlag som “Jupiter Ascending”, “Pan” og “In the Heart of the Sea”. Det får nu Warner til at skrue ned for antallet af nye film for i stedet at satse på sikre løsninger, som nok inkluderer flere DC Comics-film, men måske ikke i samme skala som “BvS”.

Det går allerede nu rygter om, at Zack Snyder ikke får lov at fortsætte med de to “Justice League”-film, men det afviser Warner umiddelbart, skriver The Hollywood Reporter.

“Batman v Superman” ser dog ud til at have ændret ved Warner Bros.’ fremtidige strategi, da selskabet historisk set har været dem med flest udgivelser om året. Det er der ikke længere råd til.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 8 år siden

Hvis det betyder færre super-helte-tegneserie-CGI-bomber, så fint med mig!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 eskithekid 8 år siden

Så bliver der mere fokus på kvalitet end kvantitet, sådan BvS!
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

#1 men sjovt nok tuder du ikke når det er en Marvel film du ser, for der bliver jo slet ikke brugt lige så meget CGI i... Dælme ikke nemt at lave superhelte film som for 20 år siden...... Så det er en kæmpe dårlig undskyldning du bliver ved mes at komme med.
Gravatar

#4 ski 8 år siden

Jeg har ikke set BvS endnu.

Er den virkelig så frygtelig, som det virker på alle de negative kommentarer?
Gravatar

#5 Geekalot 8 år siden

#4 Nej den ha i følge min mening 2 fejl, men ellers er det altså en helt okay superhelte film, man skal bare kende forskellen på Marvel og DC inden man går ind og ser dem :)
Og du skal ikke lade dig skræmme af #1 han brokker sig over alt der bare har muligheden for at blive populært eller godt :)
Gravatar

#6 ski 8 år siden

#5 Det er jeg da glad for at høre. Jeg glæder mig nemlig til at se den. Jeg vil dog vente til den forlængede udgave kommer på blu-ray:)
Gravatar

#7 Geekalot 8 år siden

#6 ja den glæder jeg mig også til, specielt til hvor mere "grusom" den er hehe nu den er R rated
Gravatar

#8 Stetso-G 8 år siden

4#
Jeg synes, den er bedre end MoS. Den føles meget som en start på en serie, da den hele tiden peger frem mod andre figurer og andre historier, hvilket nok er dens største svaghed.
Og så er der kemien mellem Lois Lane og Kal El, der ikke helt er troværdig nok, hvilket er en skam, fordi centrale dele af plottet hægter sig på, hvor meget han elsker hende.

Bortset fra det så var jeg godt underholdt. En god "søndagsfilm", som Geekalot ville kalde det. :-)
Gravatar

#9 Therewillbeblod 8 år siden

Geekalot (3) skrev:
#1 men sjovt nok tuder du ikke når det er en Marvel film du ser, for der bliver jo slet ikke brugt lige så meget CGI i... Dælme ikke nemt at lave superhelte film som for 20 år siden...... Så det er en kæmpe dårlig undskyldning du bliver ved mes at komme med.


Næ-æææhh.

Forklar mig, hvordan du kan sammenligne CGI-procentdelen i Nolans triologi og de andre Batman film som jeg ret faktisk bryder mig om (altså de to af Burton)

At kalde Man of Steel og BvS, Hulken, Avengers osv. CGI-overcreme er i min bog, rigtigt spottet.
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#10 Geekalot 8 år siden

#9 nu har du så heller ikke nogen der skal flyve som Supermand altid har kunne, du har heller ikke nogen i de film du nævner der kan smide laser ud af øjnene. Bare de 2 ting er temligt umuligt at lave idag uden brug af CGI, hvert fal hvis man har lidt håb om at sælge billeter. Du sammen ligner Batman film med andre superhelte film og det kan man ikke rigtig med CGI. Du kan ikke lave disse film uden CGI, det har du ikke rigtig fattet, eller også vil du ikke :) Så i din bog skulle 95% ikke have lov at se disse film for de bruger en del CGI, for du hader det hehe.
Samme rille du køre fast i hver evigt eneste blokbuster film der kommer :) Du må da forhåbentlig også selv blive træt at den samme sætning du fyre af hver gang, eller har du bindet den til en tast ? :)
Fair nok du ikke gider de film, tror alle her på den side her har fattet det nu :)
PS. i Burtons Batman film kunne de ikke havde lavet det CGI de laver idag, ellers tror jeg nu også han ville have brugt mere af det i hans film :)

Skriv ny kommentar: