Tenet 4 betingelser genåbning premiere / Filmz.dk

Warner Bros. har 4 betingelser for genåbning – ellers udskydes “Tenet”


Verdens biografer og særligt tre amerikanske byer skal levere en reel genåbning – ellers bliver Christopher Nolan-film udskudt.

Warner Bros. holder indtil videre fast i planen om at give Christopher Nolans “Tenet” premiere om to måneder, hvilket vil være en kærkommen håndsrækning til de pressede biografer.

Men storfilmen får kun sommerpremiere som planlagt, hvis fire betingelser er opfyldt på premieredagen, erfarer Deadline.

Således holder Warner Bros. nøje øje med coronakrisen i hele verden, og hvordan det går med genåbningerne af verdens biografer.

Hele 80 procent af verdens biografer skal være genåbnet om to måneder. Hvis ikke der er udsigt til det, så vil Warner Bros. udskyde “Tenet”.

Endvidere så skal New York, Los Angeles og San Francisco alle have genåbnet deres biografer, da de alene står for 25 procent af en films åbningsweekend hjemme i USA.

Særligt Los Angeles kan blive et problem. Her har den lokale sundheds-ansvarlige senest anbefalet en nedlukning i yderligere tre måneder – læs om det her.

Læs også ‘Hollywood-kilde om “Tenet”-aflysning: Så er der tidligst film til jul‘.

“Tenet” får dansk premiere den 16. juli.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BlackJesus 1 år siden

Den får desværre ikke premiere pga. USA. Desværre.
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

#2
Så får den vel premiere næste år sammen med de andre rykkede film

Skriv ny kommentar: