Efter at filmen har været på tegnebrættet i flere år, ser det nu endelig ud til, at Warner Bros. for alvor går i gang med filmatiseringen af anime-klassikeren “Akira” fra 1988.

Til at instruere filmen har de hyret den spanske instruktør Jaume Collet-Serra, der tidligere har stået bag gyserne “House of Wax” og “Orphan” samt den biografaktuelle “Unknown Identity”, og de har givet filmen et budget på 90 mio. dollars.

Manuskriptet er skrevet af Albert Torres (“Miraklet hos Henry Poole”), men det er ved at blive omskrevet af Steve Kloves, der tidligere har skrevet manuskriptet til Warner Bros.’ lukrative “Harry Potter”-film.

Leonardo DiCaprio vil fungere som producer på filmen igennem sit selskab Appian Way, og Katsuhiro Ohtomo, som skrev og instruerede den oprindelige film, vil være at finde som executive producer.

Se også: Nyt om filmudgaven af “Akira” – nye manusforfattere ombord.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 SuckMyUnit 12 år siden

En live action filmatisering af Akira? Mon ikke den bare skulle forblive i anime form?..
Gravatar

#2 Nullert 12 år siden

Jeg synes at det er en super god film, om den behøver at bliver genindspillet er jeg ikke sikker på, men jeg synes at det lyder lovende!
Gravatar

#3 Therien 12 år siden

Åh, mage til pis nyhed..
Gravatar

#4 Dynez88 12 år siden

Jeg forstår ikke, hvorfor så mange er imod at den her film bliver lavet? Jeg glæder mig personligt til at filmen kommer ud. Det at de laver en live-action film forringer ikke mangaen eller animen. Og hvis man har noget imod Hollywoods kapitalisering af en af klassisk manga, ja så... Tja, jeg ved ikke... Man kunne vælge IKKE at tage ind og se den.
Gravatar

#5 skittlez 12 år siden

Skidt valg af instruktør. Jeg har set alle hans film (inkl. Goal II: Living the Dream), og jeg ser ikke hvorfor han er blevet valgt. Eller, han er blevet valgt fordi Unknown tjente penge, men jeg er personligt ikke synderligt imponeret over ham som instruktør. For mig er han en typisk musikvideoinstruktør, der ikke formår at få sjæl med i sine film, selv om de alle har været underholdende.

Egentlig burde Katsuhiro Otomo instruere den selv. Jeg ville så meget hellere se hvad han kunne få ud af $90 millioner.

Ideen om en genindspilning generer mig ikke, da det jo er live action kontra animé, så det vil under alle omstændigheder blive et nyt værk. Synd at Leo droppede også at spille med, for så var filmen nok røget op i en anden klasse.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#6 duuk74 12 år siden

Har aldrig været helt sikker på hvad en executive producer egentlig laver, så jeg kiggede lidt omkringl

Fandt det her på wikipedia:

An executive producer of a motion picture is typically a producer who is sometimes involved with a property that has since been optioned into a film, but has no direct input into the creative process of the film itself. For example, authors of optioned literary works sometimes get an executive producer credit on films made from their work. Usually, executive producers are CEOs of film studios or distributors.


:(
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#7 StarWarsFan11384EB 12 år siden

Lad nu vær, Warner Bros.
Gravatar

#8 Dragon_Claw 12 år siden

En forsmag:
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#9 Sugardad2 12 år siden

det er en RIGTIG dårlig idé. For jeg tror simpelthen ikke på at man på NOGEN som helst måde kan formå at skabe samme geniale stemning som anime ofte skaber, og hvis de ikke kan gøre det bedre end animen så kan de lige så godt lade være.

men ak ja, resultatet kan meget nemt gå hen og ligne den live action dragonball film vi så, som var så pisse ringe.


desuden har anime sin egen charme og måde at udtrykke tingene på som der bare ikke skal pilles ved.

#6 aka de laver ikke en skid som titlen ellers får det til at lyde til.

Skriv ny kommentar: