“Evil Dead 4” får grønt lys

Instruktøren Sam Raimi, produceren Robert Tapert og skuespilleren Bruce Campbell har nu – gennem deres produktionsselskab Ghost House Pictures – givet grønt lys til produktionen af “Evil Dead 4”.

Se også: Sam Raimi udtaler sig om fremtiden for “Evil Dead”.

Trioen har hyret Fede Alvarez til at instruere filmen. Alvarez har tidligere instrueret nogle kortfilm – deriblandt “Ataque de pánico!” (“Panic Attack”), som Raimi og Tapert var meget store fans af.

Alvarez skrev “Panic Attack” sammen med Rodolfo Sayagues, og de to har også skrevet manuskriptet til “Evil Dead 4”. Manuskriptet er dog i øjeblikket ved at blive finpudset af Diablo Cody, som i 2008 vandt en Oscar for sit manuskript til komediedramaet “Juno”, og som også skrev drejebogen til gyseren “Jennifer’s Body”.

Sam Raimi, Robert Tapert og Bruce Campbell vil alle tre stå som producere på filmen, og de har udtalt: ”Vi er meget engagerede i at lave denne film, og vi er meget inspirerede af den vedvarende popularitet og entusiasme, som “Evil Dead”-serien er omgivet af. Vi kan ikke vente med at skræmme en ny generation af biografgængere med filmteknikker, der ikke var tilgængelige for os for 30 år siden, samt til at se Fede [Alvarez] kaste et frisk blik på filmens oprindelige elementer.”

Den første “Evil Dead” fik premiere i 1981, og den blev efterfulgt af “Evil Dead 2” i 1987 og “Army of Darkness” i 1992.

Læs Filmz’ Blu-ray-anmeldelse af den første “Evil Dead”-film.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Djarnis 13 år siden

Se det her var en nyhed, der får min spændstige drengekrop til at fremrykke grænsen for muligt aktionspotentiale af bundløs eufori!!
Unk...unk...There´s no name on it.
Gravatar

#2 Bobby Singer 13 år siden

Hehe Fede Alvarez er da et alt for sejt navn. :D
Idjit
Gravatar

#3 TP-DK 13 år siden

Bare ærgerligt at det er et remake og ikke en ny Evil Dead film med Bruce Campbell :(
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#4 PredatorX 13 år siden

Kan med stor sikkerhed næppe undgå at blive en fadæse. Lad os håbe jeg må æde mine ord i mig igen, men jeg tvivler meget kraftigt.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 Siriak 13 år siden

Dette er grænsende til blasfemisk!
Et remake er det værste jeg kan forestille mig.. det lugter langt væk af fail i min bog.
En fortsættelse synes jeg stadig er forkert, men jeg vil hellere se en fortsættelse, hvis det tilgengæld betyder at Bruce Campbell kan genindtage rollen!

For min skyld kan "den nye generation" satme bare købe originalerne som er intet mindre end geniale hvis de vil se dem.
"Vi kan ikke vente med at skræmme en ny generation af biografgængere med filmteknikker, der ikke var tilgængelige for os for 30 år siden".. jeg tror jeg døde lidt indeni da jeg læste det. Den nye film bliver bare en ordentlig omgang CGI makværk.. Det er sikkert og vidst at de ikke vil forsøge at give den et oldschool look, sådan leger de bare ikke længere. De sagde jo også om Indy 4 at den ville få et gammeldags look.. suk!
Gravatar

#6 TigonIII 13 år siden

#2 Synes nu mere at Diablo Cody er et sejere navn. det lyder bare ikke så godt at hedde Fede på dansk.
Gravatar

#7 compax 13 år siden

Selv om der, i den gamle nyhed stod at de ville lave en remake, så står der evil dead 4 i denne nyhed. jeg ser evil dead 4 som en 4'er og ikke en remake da det vil være underligt at kalde en remake det for en 4'er. jeg er klar, hvis bare Bruce Campbell er med.

Og hvis det er en 4'er så er det spændende at se hvilken slutning de tager udgangspunkt i.
Gravatar

#8 MOVIE1000 13 år siden

#7 Har de samme forhåbninger indtil det bliver mere officielt bekræftet at det er et remake.

Men sgu dejlig at de endelig går igang, jeg tror bare ikke de kan få den samme stemning tilbage som de havde ved Evil dead 2 og Army of darkness, men spændende at se hvilke ideer de har gået rundt med i hovedet i alle de år.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 Hindbær 13 år siden

haha :D for fedt!
“cinematic.”
Gravatar

#10 skittlez 13 år siden

Hail to the king, baby!

Der er kun én Evil Dead serie, og den er med Bruce Campbell i hovedrollen og Sam Raimi i instruktørstolen. En 4'er i den serie ville være i orden. Det er det her ikke.

Et lyspunkt er at Raimi/Tapert/Campbell bliver involverede, og nok skal sørge for at det er holdt i den rette ånd. Men dette kunne vel lige så godt være en random horrorfilm i en hytte med noget ondt. Hovedpersonen kommer vel ikke til at hedde Ash? For det ville være et selvmål. Jeg gider ikke brokke mig for meget, for det skal sikkert nok blive en seværdig film med noget god splat osv., men jeg synes mere det lugter af at de gerne vil tjene nogle penge på Evil Dead navnet.
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: