I dag bliver “The Dark Knight” og “Inception” de første film i Danmark, som er tilgængelige på iPhone, iPad og iPod Touch via iTunes App Store. Det skriver Warner Home Video i en pressemeddelelse.

I modsætning til USA er film og tv-serier ikke tilgængelige via iTunes i Danmark. Derfor har Warner Bros. lanceret en gratis applikation, som også gør det muligt for danskere at se film og tv-serier på deres iPhone, iPad eller iPod Touch. I første omgang udkommer “Inception: App Editio” og “The Dark Knight: App Edition”.

Applikationerne kan hentes via iTunes App Store og indeholder de første fem minutter af en spillefilm eller tv-serie samt bonusmateriale. Man kan derefter vælge, om man vil downloade programmet eller filmen i fuld længde eller streame den via applikationen.

Hvis man køber filmene, indgår der også flere timers bonusmateriale, trailere, filmmusik og interaktive spil samt mulighed for at lave egen ringetone med et yndlingsfilmcitat.

YouTube kan man se en itroduktionsvideo til “The Dark Knight: App Edition”.

Se også: Filmz TV – nu som gratis podcast!.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 fatcat 11 år siden

det virker ganske fint - også på iPad'en - flot kvalitet og hurtig streaming. Og til 59 kr. for hele filmen er prisen heller ikke ublu...

Men jeg holder nok ved at købe filmene fysisk - jeg er lidt gammeldags i den henseende... jeg har i hvert fald gjort det i 1686 tilfælde - så mon ikke jeg fortsætter...
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#2 X&O 11 år siden

Der er ikke nogen tvivl om at det er fremtiden. Men jeg er nu også så gammeldags at jeg fortsat køber mediet. Det der skal til for at jeg vil bruge denne service i modsætning til fysiske medier, er hvis:

A) De bliver gemt på en konto, så hvis ens computer cracker, kan man stadig se filmen.

B) Hvis filmen i fremtiden udkommer i en større kvalitet (QuadHD), bliver filmen automatisk opgraderet til denne størrelse uden ekstra omkostninger.

C) Det skal være muligt at se filmene uden internet.

D) Alt ekstra materialet fra det fysiske medie skal følge med (ligesom i dette tilfælde, jeg ved dog ikke om det er normalt.)

Men da jeg især tvivler på punkt B, vil jeg nok fortsat købe Blu-rays.
Gravatar

#3 Riqon 11 år siden

Jeg kan ikke forstå, nogen ville gide at se The Dark Knight eller Inception på en iPhone. På en iPad giver det lidt mere mening, da den trods alt er lidt større, men det kan vel aldrig konkurrere med et rigtigt fjernsyn, som de fleste da må være i besiddelse af. Men spændt på at følge med i hvordan det kommer til at gå med det medie, og om der er et marked for det.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Kaltoft 11 år siden

Film og tv-serier på iphone .... nej tak den er for lille
Det kan godt være jeg er ½ blind men hvem gider spille sin tid på at se på sådan en lille skærm.

På ipad jo det er noget andet, men som #1+#2 siger så hit med skiven ellers skal kvaliteten være beder eller min den samme.

skal man betale for det så skal der kvalitet til, or the dark side takes over!!!
Gravatar

#5 Riqon 11 år siden

Jeg tjekkede lige youtube-linket og fandt det lidt morsomt, at man gennem samme app kan dele ting på twitter og facebook. Jeg gad vide om de har vurderet, at det vil lokke folk til at bruge det? Eller også er det bare obligatorisk for enhver iphone app, at den også har en fb feature.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 daninino 11 år siden

Hvorfor er det jeg skal købe mine film flere gange? Når jeg har købt den på Bluray burde man få adgang til ting som disse uden at skulle betale ekstra for det.
Gravatar

#7 X&O 11 år siden

daninino (6) skrev:
Hvorfor er det jeg skal købe mine film flere gange? Når jeg har købt den på Bluray burde man få adgang til ting som disse uden at skulle betale ekstra for det.


Hørt.
Gravatar

#8 Highland Park 11 år siden

Kaltoft (4) skrev:
Film og tv-serier på iphone .... nej tak den er for lille
Det kan godt være jeg er ½ blind men hvem gider spille sin tid på at se på sådan en lille skærm.
Jeg er bange for, at en større del af især de yngre generationer kan finde på det. Der er efterhånden ingen grænser for, hvornår en smartphone, iPod, iPad etc. skal levere underholdning, så f.eks. gåture og offentlig transport ikke tilbringes med at betragte og lytte til omverdenen.

#2: Jeg køber også stadig udgivelser i fysisk format, men jeg vil klart foretrække en fremtid med mindre ressourcespild og miljøbelastning, såfremt det kan lade sig gøre. Det nuværende forbrugersamfund hænger mig langt ud af halsen - ikke mindst fordi jeg selv er en del af det. Hvis en film altid var tilgængelig, og det ucensureret og i ordentlig kvalitet, ville jeg aldrig have noget behov for at eje en fysisk udgave.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 Babo Rises 11 år siden

Har ikke min interesse.. overhovedet.
Gravatar

#10 JTToft 11 år siden

Det er da et skridt i den rigtige retning, omend det er en lidt uelegant løsning.

Nu må film og tv-serier altså gerne snart komme til den danske iTunes Store!

Skriv ny kommentar: