Christopher Nolan og Warner Bros. fastholder sommerpremiere til “Tenet” – hvis biograferne ellers genåbner.

Så er der godt nyt til biograferne og fans af “Inception”-instruktør Christopher Nolan: “Tenet” bliver ikke udskudt, hvis det ellers kan undgås:

Vi er engagerede i og spændte på at frigive ‘Tenet’ i biograferne denne sommer, eller når biograferne genåbner,” siger Warner Bros.-chef Ann Sarnoff til The Hollywood Reporter.

Med filmkalenderen nærmest ryddet i maj og juni er det godt nyt for de trængte biografer, der kan se frem til at genåbne med premiere på én af årets mest ventede film – den dyreste film nogensinde fra Christopher Nolan.

De amerikanske biografer er da også så småt begyndt at tale om en mulig genåbning i midten af sommeren, hvilket akkurat vil være i tide til “Tenet”-premieren.

Warner Bros.-kommentaren kommer efter gårsdagens nyhed om, at biografpremieren på “Scoob!” bliver droppet til fordel for direkte VOD-premiere. Men det sker ikke med de største film som “Wonder Woman 1984” og “Tenet”, forsikrer Warner Bros.

“Tenet” vil dog næppe få premiere i fyldte biografer, da genåbningen af biograferne sandsynligvis vil ske sammen med restriktioner om social afstand og begrænsninger på antallet gæster i en biografsal.

Til gengæld kan “Tenet” se frem til en periode nærmest uden konkurrence, hvilket kan betyde, at “Tenet” spiller i flere sale på én gang og i en længere periode end normalt.

Ganske vist får Disneys “Mulan” premiere ugen efter “Tenet”, men herfra går der uger uden større premierefilm – den næste er først i august i form af “Wonder Woman 1984”, som også er fra Warner Bros.

Læs også ‘“Tenet” fastholder sin premieredato – 3 gode grunde‘.

“Tenet” får dansk premiere den 16. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: