Da “Terminator Salvation” startede produktion, var der tale om, at Warner Bros. ville lave filmen, så den fik en PG-13-rating, hvilket instruktør McG derefter benægtede. Han udtalte, at han havde fået frie tøjler til at lave den film, han syntes, det skulle være.

Nu er der så kommet andre boller på suppen. Nu, hvor filmen er færdiglavet, har Warner Bros. tænkt sig at ændre i den og fjerne en scene, hvor Moon Bloodgood står topløs i regnen. Scenen skulle angiveligt være McG’s hyldest til Sarah Connor-karakteren, og instruktøren er imod idéen at fjerne den.

Men hvis denne ene scene er det eneste, der står imellem en R-rating og PG-13, hvad siger det så ikke om filmens actionsekvenser i forhold til tidligere film i franchisen, der alle havde en R-rating?

Man må vel bare vente og se, indtil “Terminator Salvation” indtager de danske biografer 5. juni.


Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Xen 11 år siden

Det lyder da pænt kedeligt, hvis et par bryster er det eneste der står mellem R og PG-13! :E Come on, giv mig nu lige noget R som filmen burde være... alt andet er da en hån mod serien.
Gravatar

#2 myshkin 11 år siden

Hahaha.. det tyder jo blot på at den aldrig var "gritty og violent" som etteren og toeren, og at de eneste bandeord i den film er Bales amokangreb på teknikeren. Nu er filmen færdig og de har satset ligeså kommercielt som de gjorde med treeren. Det eneste McG har at byde på, hvis den så endelig skal gå hen og få en R-rating er et par bryster.. :s
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#3 filmz-Kadann 11 år siden

And so it begins.. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 Dragon_Claw 11 år siden

Ikke overrasket!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#5 filmz-Bruce 11 år siden

#3 Needles and pins .... :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 Æsop9000 11 år siden

Så de har tænkt sig at ændre i filmen på grund af patter....
[sarkasme]Men det kan jeg egentlig også forstå! Tænk hvis en lille pige ser at den voksne kvinde filmen har bryster. Det ville jo være frygteligt. For tænk hvis den lille pige voksede op i den tro at hun ville udvikle bryster når hun bliver ældre. Det kan man da ikke have. Det ville da være frygteligt. Så endelig fjern dem.[/sarkasme]

Men spøg til side: jeg har aldrig forstået det her med at det er helt ok at visse så mange blodige voldsscener på amerikansk film som muligt - det mener de åbenbart ikke at børn tager skade af. Men hvis man viser bare en anelse nøgenhed så har vi balladen. Jebus fucking christ!
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#7 KVASAR 11 år siden

Jeg vil nu alligevel give den en chance !!!

James Cameron har udtalt at han forbeholder sig ret til at hade "Terminator Salvation"
Link http://reelloop.com/news/339-cameron-to-mcg-over-t...

Og McG har spurgte Cameron "Kan jeg få din velsignelse?" og fik at vide "Absolut ikke." Han tilføjede: "Men han ønskede mig held og lykke."

Der kommer en ny trailer den 3 marts og i kan læse her hvad der sker i den.
Link http://movies.ign.com/articles/957/957899p1.html

Hvis man ser den gamle trailer til "Terminator 3: Rise of the Machines"
Link http://www.traileraddict.com/trailer/terminator-3/...
så ser Traileren da udmærkede ud, men det gjorde filmen ikke. !!!

Så synes jeg mere om denne trailer til "Terminator 4"
Link

Hvorfor har de rykkede filmen en dag frem ?
Fra 22 til den 21 maj (US) "Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian" måske !!!
dens forgænger "Night at the Museum" tjente alene i US 250 millioner dollars.

Men nu får vi at se den 5. juni i biografen.
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#8 Highland Park 11 år siden

KVASAR (7) skrev:
Og McG har spurgte Cameron "Kan jeg få din velsignelse?" og fik at vide "Absolut ikke." Han tilføjede: "Men han ønskede mig held og lykke."

Ah, det var vist ikke helt den måde, samtalen forløb på... ;)
Calming James Cameron's Skepticism: "I didn't want to feel like the guy who gave birth to the Terminator is against what we're doing, so I go to see James Cameron to kiss the ring and tell him what I was trying to do," McG said. "He's cordial but says, 'I'm not going to endorse your movie. I reserve the right to hate it. But I wish you well, and if you're going to make a Terminator I'd prefer you make a good one to a bad one.'"


Machine Music: "I wanted the sound of the resistance to be very delicate, reminiscent of Gustavo Santaolalla's analog guitar, so I thought of putting Gustavo together with Thom Yorke of Radiohead for the machine sound," said McG. "But their schedules were too tough, so then Danny Elfman articulated his sonic vision for the picture. He's a huge Terminator fan. I wish I could show you his house. Elfman lives in a haunted house that has strange prosthetic limbs from the turn of the century hanging on the wall."

Hehe...

Kilde: Exclusive Images Reveal McG's Terminator Salvation Vision
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 Kalle Ferm 11 år siden

Men hvis denne ene scene er det eneste, der står imellem en R-rating og PG-13, hvad siger det så ikke om filmens actionsekvenser i forhold til tidligere film i franchisen, der alle havde en R-rating? skrev:


Skal vi nu til at have en masse personlige kommentarer i nyhedsindlæggene som på Newz, hvor det er ved at nærme sig det utålelige? Kan man ikke vente med de personlige indlæg i debatten?

Edit... kan ikke få citatboksen til at virke.
Opinions are like assholes - everybody has one. - Dirty Harry.
Gravatar

#10 myshkin 11 år siden

#9

Tror det er pga. kilden. Jeg læste det i morges inde på imdb og kilden, dvs. artiklen stiller samme spørgsmål/problemstilling op..

http://www.firstshowing.net/2009/03/01/will-mcg-ac...
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous

Skriv ny kommentar: