Warner Bros. fortsætter stimen af tegneseriefilmatiseringer, og studiet har hyret manusforfatteren Justin Marks til at skrive manuskriptet til en film baseret på DC Comics’ tegneserie “Suicide Squad”.

“Suicide Squad” eksisterer i to inkarnationer: den første skabt i 1959 om en gruppe af agenter uden superkræfter, der bekæmpede modstandere med superkræfter.

Senere i 1986 blev konceptet genskabt i en ny version, denne gang omhandlende et hold af tilfangetagne superskurke, der fungerer som hemmelige og undværlige agenter for den amerikanske regering til gengæld for benådninger, hvis de overlevede deres livsfarlige missioner. Det er den anden version, filmen vil benytte.

Der er endnu ikke faste planer om, hvilke superskurke, der vil optræde i filmen, men lejemorderen Deadshot menes at være den stærkeste kandidat til en plads på holdet.

Marks har igennem den senere tid arbejdet på flere højtprofilerede projekter, bl.a. “Street Fighter: The Legend of Chun-Li” samt filmatiseringer af andre tegneserier med “Hack/Slash” og “Supermax” med superhelten Green Arrow i fokus.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Dj Kold 12 år siden

hehe, det lugter lidt af, at Warner har lugtet lunten i.f.m Watchmen. Det havde været en sjovere nyhed, hvis det var Fox, der stod bag det projekt her.
Gravatar

#2 moulder666 12 år siden

Hmm - den første version lød da ellers meget mere spændende - "en gruppe af agenter uden superkræfter, der bekæmpede modstandere med superkræfter."

Det kunne da blive til en god gang underholdning om underdogs, der kæmper mod overmagten - især, hvis man ikke var ræd for at lade et par stykker skride i svinget (ellers ville titlen Suicide Squad også være alt for misvisende)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: