Addams-familiens ældste barn, Wednesday, er på jagt efter sandheden om Nevermore Academy i den nye trailer til Tim Burtons kommende Netflix-serie “Wednesday”.

Det unge Hollywood-stjerneskud Jenna Ortega (“Scream” 2022) kan ses i rollen som Wednesday, der 21 år forinden blev spillet af Christina Ricci (“Black Snake Moan”).

Du kan læse vores anmeldelse af “Scream” (2022) lige her.

Netop Ricci er da også blevet castet i den nye serie – dog ikke som et medlem af Addams-familien. Hun spiller derimod den nye karakter Marilyn Thornhill, som vi dog må vente med at lære at kende, til serien får premiere på Netflix den 23. november.

I “Wednesday” følger vi den unge Addams-datter i hendes første år som high-school-studerende på det mystiske Nevermore Academy. Her må hun forsøge at lære at mestre sine clairvoyante evner, stoppe et morderisk monster og opklare et mysterium, der har påvirket hendes familie igennem 25 år.

Den nye trailer giver os også et blik på flere af Ortega-karakterens familiemedlemmer. Hendes forældre, Morticia og Gomez Addams, spilles af hhv. Catherine Zeta-Jones (“Chicago”) og Luis Gusmán (“Boogie Nights”). Hendes bror, Pugsley, er ikke at finde i traileren, men det er til gengæld Fred Armisens (“Saturday Night Live”) onkel Fester. Du kan se traileren herunder.

Alfred Gough, Miles Millar og Tim Burton er skaberne bag serien, hvoraf sidstnævnte står for at instruere fire af den otte episoder lange første sæson.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: