I weekenden blev årets anden Disney Channel-film udsendt i de amerikanske biografer, og modsat “Jonas Brothers” formåede “Hannah Montana – Filmen” at indfange førstepladsen for omsætning i de amerikanske billetluger.

Filmen omsatte for $32,3 mio. og henviste dermed “Fast and Furious” til andenpladsen med $27,2 mio. På verdensplan har den fjerde film i bilserien dog på 10 dage omsat for over $200 mio., og den ser dermed ud til allerede nu at være et sikkert hit.

Seth Rogens “Observe and Report” skuffede en smule ved kun at åbne med en omsætning på $11 mio., hvilket er i den lave ende for en komedie med Rogen i hovedrollen. “Zack and Miri Make a Porno” er dog stadig til dato Rogens dårligste åbning, efter han har fået status som fast hovedrolleindehaver.

Nicolas Cage-filmen “Knowing” afrundede top 5 og har efter fire uger i biograferne omsat for $67,8 mio. i USA samt $25 mio. i de steder i resten af verden, den har fået premiere.

Dragonball: Evolution” havde også premiere i weekenden, men ser ikke ud til at blive det store hit, da den åbnede til en 8. plads med kun $4,8 mio. i omsætning.

I næste uge er der premiere på Zack Efron-komedien “17 Again”, Jason Statham-filmen “Crank 2: High Voltage” samt “State of Play”, der har Russell Crowe og Ben Affleck på rollelisten.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: