Wentworth Miller fra “Prison Break” har tilsyneladende sikret sig en rolle i “Bioshock”, Gore Verbinskis (“The Ring”, “Pirates of the Caribbean”) filmudgave af det populære computerspil af samme navn.

På sin Twitter-side kan skuespilleren hentyde til, at han vil være involveret i “Bioshock”-projektet. Han annoncerer: ”‘Prison Break’ er muligvis ved at slutte, men jeg har ting på programmet. En ledetråd… ét ord: ‘Bioshock’.'

Filmudgaven af “Bioshock” blev i sidste måned sat på pause således, at filmfolkene kunne finde en måde at lave filmen på med et mindre budget. En af de muligheder, der blev overvejet, var at lave optagelserne udenfor USA.

Det dystre “Bioshock”-spil handler om en overlevende fra et flystyrt, der har fået hukommelsestab og erfarer, at han befinder sig i undervandsbyen Rapture, hvor han må overleve angreb fra muterede væsner og mekaniske droner, der beboer stedet.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 mar16 13 år siden

jeg ville gerne benytte lejligheden til at oplyse folk om at en lækker fyr ikke betyder en dårlig skuespiller. hvor jeg dog husker min foragelse over heath ledger, men jeg tog fejl, det gjorde alle der sagde imod. men igen, det her kan også gå som med dragonball-filmen. en filmatisering, som får "super mario bros. the movie" og "street fighter the movie" til at ligne kunstværker. de film var i det mindste ufrivillige morsomme. men dragonball-filmen, wauw, hollywood drabte, Son Goku, det største ikon inden for manga og anime og har nu tænkt sig at pisse på hans grav ved at lave fortsættelser.
personligt syntes jeg at man skulle lade bioshock ligge, fordi der er åbenbart en gylden regel der siger at man overhovedet ikke skal vise respekt til spillet og prøve at lave en selvstændig film ud af den halve time de orkede at spille spillet i. hvorfor er det at de bare siger: "det et spil. det har INGEN historie. bare dum underholdning". og det er bioshock et så glimende modbevis på. ikke alene en god historie, men også fyldt med figurer der er værd at opleve. behøver jeg virkelig bævre navnet "Sander Cohen"? men nej. Bioshock ville slet ikke kunne fungere som film i kløerne på hollywood.
Gravatar

#12 Monkeyking 13 år siden

ER der overhovedet lavet en god "Spil --> Film" film? House of the dead, Doom, mortal combat, Max Payne og alle dem du nævnte #11 alle sucked monkey balls :-(

De eneste "spil-film" jeg kan komme i tanke om, hvor jeg ikke umiddelbart ville kradse mine øjne ud efter at ha' set var, Resident Evil (nok fordi jeg er lidt af en Zombie buff) og Silent Hill der var creepy lavet og jeg egentlig ikke rigtigt kan huske :-P

Hmm og så måske lige Tomb Raider 1 der var en dårlig film, men havde rigeligt med eye candy 2'eren var bare lam samme candy ;-)

Apropos lækker fyr... eh... det sagde jeg bare ikke :-P Så overraskede (dengang) dukke-fjæs Brad Pitt mig virkelig i Twelve monkeys og åbnede mine øjne for at han ikke bare var en pretty boy (i samme skuffe falder Johnny Depp der virkelig har vist stor skuespiller formåen) :-o
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."

Skriv ny kommentar: