Wentworth Miller fra “Prison Break” har tilsyneladende sikret sig en rolle i “Bioshock”, Gore Verbinskis (“The Ring”, “Pirates of the Caribbean”) filmudgave af det populære computerspil af samme navn.

På sin Twitter-side kan skuespilleren hentyde til, at han vil være involveret i “Bioshock”-projektet. Han annoncerer: ”‘Prison Break’ er muligvis ved at slutte, men jeg har ting på programmet. En ledetråd… ét ord: ‘Bioshock’.'

Filmudgaven af “Bioshock” blev i sidste måned sat på pause således, at filmfolkene kunne finde en måde at lave filmen på med et mindre budget. En af de muligheder, der blev overvejet, var at lave optagelserne udenfor USA.

Det dystre “Bioshock”-spil handler om en overlevende fra et flystyrt, der har fået hukommelsestab og erfarer, at han befinder sig i undervandsbyen Rapture, hvor han må overleve angreb fra muterede væsner og mekaniske droner, der beboer stedet.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 PredatorX 13 år siden

Lad os håbe at Verbinski bruger mere kvalitets tid på manuskriptet, end han gjorde på de sidste to Pirates film... Bioshock er et virkeligt fedt spil, der fortjener en virkelig fed film.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#2 Lethal Injection 13 år siden

Verbinski har lavet 2 af mine ynglings film der ikke kunne være mere forskellige (Pirates og The Ring) så jeg har fuld tiltro til ham.
Wentworth Miller is kick ass so he should be Jack!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 migmig 13 år siden

mmmm hold k... jeg glæder mig til den film. Spillet var fantastisk og PredatorX har ret, det fortjener en virkelig fed film. Damn, damn, damn...
Gravatar

#4 moulder666 13 år siden

Jeg er lidt nervøs ved denne film - det er alt for let at lave en effektfuld B-film, hvor splicers er stupide zombie-agtige ting, der bare har forskellige "upgrades".

Jeg håber virkelig, at de tilføjer en smule mere intellekt, for hvis de gør det, kan den dystopiske verden og hele temaet virkelig danne baggrund for en stemningsfuld film!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 Ceepa 13 år siden

Han er jo lækker! Er det ikk bare en måde at tiltrække kvinder? :P
Gravatar

#6 method 13 år siden

Jeg var super spændt da jeg hørte, at der ville blive lavet en filmudgave.
Og nu er jeg skuffet. Jeg foragter hvert eneste værk som Gore Verbinski har lavet.
Hvorfor kan video franchises ikke bare sige nej til filmudgaver, med mindre de kan finde et ordenlig løsning?
Gravatar

#7 wimmie 13 år siden

#6 Måske synes de det er en ordentlig løsning...?
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#8 fazz 13 år siden

Håber den bliver god... Men tvivler lidt på det ;(
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#9 Notional 13 år siden

Would you kindly make a fantastic movie!
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#10 elwood 13 år siden

haha!

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: