Den 59-årige skuespillerinde Lynda Carter, der i rollen som Wonder Woman fik mange hormonfyldte teenage-drenge til at sidde fastklæbet foran tv’et i 70’erne, er vred over, at Megan Fox har talt dårligt om den lassosvingende superheltinde.

Se også: Megan Fox overrasker Brian Austin Green med stor mis.

Carter blev for nylig spurgt om, hvad hun syntes om muligheden for, at Fox kunne spille Wonder Woman i en kommende filmatisering, hvortil Carter svarede:

”Megan Fox rakkede faktisk ned på Wonder Woman… Hun sagde, det var dumt. Jeg kan godt lide [Megan Fox], men jeg synes ikke, hun skal tale dårligt om Wonder Woman,” siger Carter.

Fox har tidligere omtalt Wonder Woman som en ”lam superhelt” og bemærket, at ”hun flyver rundt i sin usynlige jet, og hendes våben er en lasso, der får folk til at sige sandheden.”

Megan Fox understregede – ikke overraskende – at hun ikke var interesseret i rollen.

Se også: Jennifer Love Hewitt er “besat” af potentiel Wonder Woman-rolle.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Riqon 11 år siden

Hmmm, sidste nye Megan Fox nyhed ikke så slibrig...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 filmz-loke76 11 år siden

Det magre kosteskaft skal sku da ikke spille wonderwoman. Hun er en Amazone med noget kød på kroppen. Liv Tyler som hun var buffed i One Night at McCools måske?
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 japserr 11 år siden

Megan FOx kan heller ikke med sin lave IQ, overhovedet lyde intelligent som en heltinde.....
Gravatar

#4 Bobby Singer 11 år siden

Desto mere jeg høre om Megan Fox desto mere hader jeg hende.

Hun er ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen og så synes jeg iøvrigt heller ikke at hun ser særlig godt ud. Hun er faktisk rimelig usexet efter min mening: hun ligner en plastic dukke og har omkring samme intelligensniveau som George Bush.
Idjit
Gravatar

#5 astor 11 år siden

Folk (M. Fox) skulle ikke udtale sig om noget de ikke ved noget om...for det er ret tydelig at hun ved nada om Wonder Woman
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#6 Hive 11 år siden

Pigebarnet har jo ret, Wonder Woman er - som lidt for mange af DC's helte/skurke - ret latterlig. Men hun kan vel genopfindes, som Batman.
Gravatar

#7 knekker 11 år siden

Jeg forstaar nu heller ikke hvad det er i brokker jer over, kvinden har jo fuldstaendig ret, og tilmed synes jeg det er ganske cool af hende at hun ikke lader sig paavirke af andre mennesker, men i stedet siger hvad hun aerlig talt mener om karakteren. Og husk nu paa at det ikke har vaeret uden grund at hun har udtalt sig i det hele taget, men netop fordi hun er blevet konfronteret med spoergsmaalet.

Og som #6 ogsaa pointere, saa kan wonderwomen dog sagtens fungere, givet at de retter et par vitale ting her og der.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#8 erikjust 11 år siden

Alle DC helte og skurke er i deres enkelte opbygning lamme
Batman en rigmands dreng der bekæmper kriminalitet ved og kl sig ud som en flyvende gnaver hvor originalt hvor eminent NOT

Eller hvad Jokeren fyren faldt ned i en tank med kemikalier hvilke resulterede i at han skin blev bleget ok han blev sindssyg af det og besluttede og blive en skurk klædt ud som en klovn.

Øhh du ved godt der findes noget der heder plastik kirurgi og psykologer begge ville kunne hjælpe med dit problem.

Ingen af de ville nogensinde kunne gå på film hvis man bare gav dem det.

MEN hvis man giver de karakterer i hånden på folk som Tim Burton og Nolan så forvandles de fra og være en joke til noget der virkelig sparker røv.

Samme med Wonder Woman jo det kan godt være at hendes essentielle plot detaljer ikke ligefrem er særlig geniale.
Men som sagt før giv de detaljer i hånden på en Indstuktør og manuskript forfatter der ved hvad de laver og Wonder Woman kan forvandles fra en joke til en satans god super heltinde fuldt på linje med Batman og de andre.
Gravatar

#9 Jaxie1000 11 år siden

#8 En flagermus er ikke en gnaver, det var da noget underligt noget at sige.

Er i øvrigt enig med #6 og #7
Gravatar

#10 moulder666 11 år siden

#8

Tjah - hvis man følger Nolans forklaringer, er Batman rimeligt troværdig...men held og lykke med at få en lasso der får folk til at tale sandt til at virke troværdig...eller hendes armbånd, der kan parere kugler...eller jetflyet!

Selvfølgelig kan man tage en kitschet indgangsvinkel til en filmatisering og måske få et underholdende resultat ud af det - men alt taget i betragtning er Wonder Woman RIMELIGT højt oppe på tåbelighedsskalaen! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: