Den længe udskudte filmatisering af computerspillet “World of Warcraft” ser nu ud til langt om længe at have fastsat dato for, hvornår den påbegynder optagelser.

Se også: Duncan Jones instruerer filmatiseringen af “World of Warcraft”.

Planen er på nuværende tidspunkt, at “World of Warcraft” starter optagelser i starten af næste år. Det er endnu ikke mere specifikt, end at det forventes at være i løbet af det første kvartal.

Moon”- og “Source Code”-instruktør Duncan Jones vil være bag kameraet på filmen, der først blev offentliggjort tilbage i 2009, hvor det var meningen, at “Spider-Man”-instruktør Sam Raimi skulle have stået for den.

Charles Leavitt (“Blood Diamond”) har skrevet den seneste udgave af filmens manuskript, men det vides endnu ikke, om hans udgave stadig vil blive brugt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Universet 9 år siden

Nu kan jeg tage fejl. men mund ikke vi ser efter Filmen er udkommet.

at der sjovt nok I Filmen ( sker en masse med WOW-verden osv. ) bliver ændret ting I forhold til handlingen.

og efter Udkommer der et nyt Wow-spil der skal følge op hvor filmen slap. :D

men jeg kan jo tage fejl. men det ville da være det bedste ( hvis Filmen kan Vinde stortset alle 3-9 & 10-18års aldren interesse I at skulle Opleve den NYE Wow-verden. som de næsten lige har set på "DET store lager") for at sikker at tjene penge nok på film og spillene


Man bliver vidst lært I sådan noget på "Film & Spil Skolen" kort FSS, udtalt FFS :D :D
Gravatar

#12 Snipp 9 år siden

Finally! Man har jo heller ikke ventet i flere år på de lavede en film.

Som Nazguu siger så vil en film baseret på deres CG sekvenser de laver til alle deres intros i expansions, kunne være motherfucking nice. Jeg har længe ventet på de startede på evt. en "mini" serie.

Film eller ej, så synes jeg at Warcraft universet er alt for stort til film, men i stedet skulle de lave en serie ud af det! Så kunne vi få mere sweet jesus have mercy warcraft! Og jeg håber de følger historien godt!

Bliver også spændende hvor de vil starte. Hvem vil de fokuser på etc.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#13 Zombi 9 år siden

Elisha (10) skrev:
Det bliver en film og en franchise der bliver svær at sælge. Og 214 optagelse så bliver det vel en 2015 release puhu og der kommer avengers 2 jo ud.


Jeg tror sagtens at begge film kan klare sig fint. WOW appellerer jo også mere til fantasy publikummet end Avengers.
Gravatar

#14 daneimp 9 år siden

Warcraft skal nok klare sig godt - ingen tvivl! De rygter jeg har hørt er at det er en original historie. Jeg tror ikke vi ser et WOW2 spil til at følge op på en film, fordi Blizz er igang med deres næste mmo der pt. kaldes Titan - hvilket univers det foregår i ved vi ikke endnu.
Gravatar

#15 filmzkim 9 år siden

Jeg er helt tryg, når Duncan Jones er i instruktørsædet. Jeg kender intet til WoW, men glæder mig alligevel!
Gravatar

#16 zilphs 9 år siden

Sidst jeg så en Blizzard official udtale sig sagde han udrykkeligt og en smule irriteret over den konstant gentagne misforståelse.

Det er IKKE en filmatisering af "World of warcraft" det er en film der FOREGÅR i Warcrafts verden, sansynligvis på Azeroth.
Warcraft universet som helhed er nu en gang altså et sted i nærheden af 10 år ældre end World of warcraft.
Formodentlig kommer filmen til at hedde "Warcraft:(og så noget der har noget med hvem, hvad, og hvornår filmen handler om)

Der er nok at tage fat i a gammel "lore" og ellers finder de jo nok på noget nyt der foregår i "nutiden"

Ser frem til at se hvad det kan blive til

Skriv ny kommentar: