Den længe udskudte filmatisering af computerspillet “World of Warcraft” ser nu ud til langt om længe at have fastsat dato for, hvornår den påbegynder optagelser.

Se også: Duncan Jones instruerer filmatiseringen af “World of Warcraft”.

Planen er på nuværende tidspunkt, at “World of Warcraft” starter optagelser i starten af næste år. Det er endnu ikke mere specifikt, end at det forventes at være i løbet af det første kvartal.

Moon”- og “Source Code”-instruktør Duncan Jones vil være bag kameraet på filmen, der først blev offentliggjort tilbage i 2009, hvor det var meningen, at “Spider-Man”-instruktør Sam Raimi skulle have stået for den.

Charles Leavitt (“Blood Diamond”) har skrevet den seneste udgave af filmens manuskript, men det vides endnu ikke, om hans udgave stadig vil blive brugt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 MOVIE1000 10 år siden

WUUHUUU!!
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Salene 10 år siden

WOW!!! Mega blæret. Det bliver et dyrt projekt:) Cant wait
Gravatar

#3 Stoffer66 10 år siden

Det skal nok blive en god omgang raid og instance... er lidt spændt på selve historien de har tænkt sig at følge... der er jo nogle bøger i det univers efterhånden
Gravatar

#4 Naggzu 10 år siden

Jeg er desværre en smule skeptisk.

Jeg tror desværre at der er alt for mange med mening og holdninger til det. og når man ser universet er det jo nogle fysiske problemstillinger, men jeg håber da at de kan klare det.

Havde jeg nu noget at skulle have sagt, ville jeg nok vælge at lave den som en CG film, så man kunne overholde den visuelle stil som Blizzard har valgt. De laver jo selv nogle af de flotteste CG sekvenser i deres intro til deres spil, se bare den nye MOP.

Håber det bedste og frygter det værste.
Gravatar

#5 Stoffer66 10 år siden

ja jeg må jo nok give dig ret alligevel Naggzu (havde min tvivl i starten af teksten)... men jeg håber som du på det bedste og frygter det værste... det værste ville nok blive en film i stil med Eragon og/eller Dungeons And Dragons... det var da det værste gang G*lle!!!
Gravatar

#6 VampyreDjango 10 år siden

Lidt skægt at billedet er artwork fra Warcraft III, og ikke World of Warcraft :-)
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 10 år siden

VampyreDjango (6) skrev:
Lidt skægt at billedet er artwork fra Warcraft III, og ikke World of Warcraft :-)


Den samme nyhed på Railgun viser et billede af WoW... jeg er forvirret!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#8 Maroti 10 år siden

#6

Filmen skal vidst også bare hede "Warcraft"... Så mon ikke det går? :D

Skal den ihvertfald ifølge IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0803096/
Gravatar

#9 palooka 10 år siden

Har sammenlagt kun spillet WoW i et par timer og det sagde mig aldrig rigtig noget, men når Duncan står for instruktørtjansen venter jeg da i spænding =]
Gravatar

#10 Elisha 10 år siden

Det bliver en film og en franchise der bliver svær at sælge. Og 214 optagelse så bliver det vel en 2015 release puhu og der kommer avengers 2 jo ud.

Skriv ny kommentar: