Før “Kick-Ass”-instruktør Matthew Vaughn vil gå i gang med forberedelserne til “X-Men: First Class”, skal filmens manuskript først igennem en omskrivning.

Vaughn har til dette valgt sin tætte samarbejdspartner på både “Stardust” og “Kick-Ass”, Jane Goldman, som på nuværende tidspunkt allerede er i gang med omskrivningen.

“X-Men: First Class” vil omhandle den første årgang på Xaviers skole for unge mutanter og vil følge de unge udgaver af Scott, Jean, Beast og de andre kendte figurer.

Filmen baseres på en idé af Bryan Singer, der instruerede de to første film om mutanterne. Singer vil desuden være co-producer på projektet.

“X-Men: First Class” er sat til at ramme de amerikanske biografer 3. juni 2011.

Klik her for at læse flere nyheder om “X-Men: First Class”.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 Nicki52 12 år siden

Kviesgaard (9) skrev:
#7

Jeg har altid forstået begrebet mutant i marvelsammenhæng som værende en, der er født med x-tra ordinære egenskaber.

Dr. Conners var en fuldvoksen mand, der han begyndte at eksperimentere med regeneration, som så havde den bivirkning at han til tider forvandlede sig til et menneskefjendsk krybdyr.

Desuden plejer Firbenet (= the Lizard) at være tilknyttet Edderkoppens skurkebesætning. Jeg er ikke bekendt med at han (Firbenet) nogensinde skulle have krydset klinger (eller er det kløer?) med mutanterne fra Projekt X (=X-Men)

Det har Spiderman og X-Men da (X,X. I tegnefilmen altså. Han møder også Daredevil et afsnit. Spiderman er altså også en mutant. Det finder to stadier af mutanter: Nogen der er født med det og nogen der bliver udsat for et eller andet kemisk.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#12 Jørgensen83 12 år siden

#11!
Det finder to stadier af mutanter: Nogen der er født med det og nogen der bliver udsat for et eller andet kemisk.


Ja det er også sådan jeg har forstået det!

#9
Desuden plejer Firbenet (= the Lizard) at være tilknyttet Edderkoppens skurkebesætning. Jeg er ikke bekendt med at han (Firbenet) nogensinde skulle have krydset klinger (eller er det kløer?) med mutanterne fra Projekt X (=X-Men). Derfor har jeg lidt svært ved at se ham som skurk i X-Men: First Class filmen.

Ja det er rigtigt at han primært er villain i Spider-man, men han har også været villain i X-Men: First Class # 2. Hvor handlingen kort fortalt er at X-Men tager til Florida, for at holde Spring Break, men the Lizard dukker op og giver dem problemer i the Sunshine State.

Selvfølgelig skal de have en anden skuespiller end Dylan Baker (selvom jeg synes at han var fantastisk som Dr. Curt Connors i Spider-Man 2 & 3) Man da der desværre ikke kommer en Spider-Man 4. Kunne det være fedt hvis de castet Dee Bradley Baker.
Gravatar

#13 Kviesgaard 12 år siden

#11

Nicki (#11) skrev:
Det finder to stadier af mutanter: Nogen der er født med det og nogen der bliver udsat for et eller andet kemisk.


... eller radioaktivt i marvelsammenhæng.

Det er en korrekt definition af begrebet mutant. Skal man være konsekvent, så er en stor del af Marvels superhelte jo mutanter (eks. Captain Amerika, Fantastic Four, Spiderman, Daredevil og HULK (ok nu er HULK måske ikke nogen helt, men jeg tog ham med alligevel).

Men mit indtryk er at når jeg læser marveltegneserier, når der er historier om enten mutanthad eller lovgivning til begrænsning/ regulering (eller sågar internering) af mutanter, så er det dem med de medfødte egenskaber, som tiltagene er rettet imod. Ikke dem som i ungdomsårene eller voksenlivet er blevet udsat for et eller andet kemisk eller radioaktivt. Bliver Captain America eller Fantastic Four opfattet som mutanter? Det er ikke mit indtryk. Men altså jeg kan jo godt tage fejl.

#12
Jørgensen83 (#12) skrev:
Ja det er rigtigt at han primært er villain i Spider-man, men han har også været villain i X-Men: First Class # 2. Hvor handlingen kort fortalt er at X-Men tager til Florida, for at holde Spring Break, men the Lizard dukker op og giver dem problemer i the Sunshine State.


Ok den historie har jeg så ikke læst (pokkers jeg er ved at falde af på den). Derfor opfattede jeg ham som værende nærmest eksklusivt tilhørende Edderkoppens skurkeunivers.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#14 filmz-T-bird 12 år siden

Så meget som jeg elsker Wolverine og Hugh Jackmans portræt af ham, må jeg sige, at han har været lidt for meget i fokus. I etteren fungerede han som en vej for folk, der ikke kendte x-men fra tidligere ind i universet, så det var efter min mening ok. I toeren fik vi afklaret noget af mystikken ved ham, og det fungerede også fint, men i den kiksede The Last Stand kunne de godt have skiftet fokus (især med alle de overflødige karakterer der var med), og jeg har ikke set Origins filmen af to grunde.

1: Jeg kan godt lide at Logan er mystisk.

2: Den skulle være elendig.
Gravatar

#15 Nukleon 12 år siden

Grunden til at Cyclops er uinteressant er fordi han knap nok er tilstede i de film, Allerværst i den 3. hvor vi ser ham i et par minutter højest. Halle Berry bitchede over manglende tilstedeværelse, så hun er med en masse steder uden at hun egentlig betyder noget. Man kan godt lave en X-Men film uden Wolverine, hvis man bare gør et forsøg på rent faktisk at skrive de andre figurer, og ikke bare laver Wolverine the Movie endnu en gang.
Gravatar

#16 Nicki52 12 år siden

Kviesgaard (13) skrev:
Bliver Fantastic Four opfattet som mutanter? Det er ikke mit indtryk.

Lige i starten bliv de sammenlignet med uhyrer, som også er en slags mutanter.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#17 Nukleon 12 år siden

X-Men er som regel kun dem der er født som mutanter, og ikke dem der muterer ved udefrakommende påvirkning som Spiderman, FF eller lign. De spurgte Ms. Marvel (Carol Danvers) efter hun blev Binary ved at mutere fra et hvidt hul, men hun takkede nej da de havde puttet Rogue på medlemslisten, pga. ondt blod mellem de to.
Gravatar

#18 Kviesgaard 12 år siden

#16

Nicki52 (#16) skrev:
Lige i starten bliv de sammenlignet med uhyrer, som også er en slags mutanter.


Ok meget god observation, som jeg ikke selv havde tænkt over (eller kunne huske).

Jeg tænkte nok også mere i generelle baner end specifikke øjeblikke/ hændelser. Derfor min udlægning af tingene som Fantastic Four ikke værende opfattet som mutanter.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#19 underdog 12 år siden

jeg syntes mere i stedet for en ekstra x-men film en wolverine origins 2

Skriv ny kommentar: