Universal Pictures har netop udsendt et nyt klip til komedien “Neighbors”, der har Seth Rogen og Zac Efron i hovedrollerne som rivaliserende naboer, der begynder at bekrige hinanden. I klippet ses Zac Efron udklædt som Robert De Niro i “Taxi Driver” konfrontere Seth Rogens karakter.

Se også: Zac Efron terroriserer Seth Rogen i ucensureret “Neighbors”-trailer

Filmen omhandler Mac Radner (Seth Rogen) og hans kone (Rose Byrne), som flytter ind i det, der umiddelbart ligner et stille, familievenligt kvarter. Men da en ung universitetsstuderende (Efron) flytter ind i huset ved siden af, opstår der problemer – og nabokrigen begynder.

Udover Rogen, Efron og Byrne vil også Christopher Mintz-Plasse (“Kick-Ass”), Dave Franco (“21 Jump Street”), Lisa Kudrow (“Venner”) og Jake Johnson (“New Girl”) kunne ses i filmen.

“Neighbors” instrueres af Nick Stoller, der tidligere har stået bag “Droppet af Sarah Marshall” og “The Five-Year Engagement”. Manuskriptet er skrevet af Andrew J. Cohen og Brendan O’Brien, der tidligere har arbejdet som producere på en række af Judd Apatows film.

“Neighbors” får dansk biografpremiere den 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: