Instruktør Zack Snyder fik en del kritik for de mange døde i “Man of Steel”. Superman-filmen virkede ligeglad med de mange, der døde, da General Zod og Superman kæmpede i Metropolis. Men det var altså meget værre i “Star Wars: The Force Awakens”, mener Zack Snyder.

Se også: Premierefans om “Batman v Superman”: Den er fantastisk!

For i det syvende stjernekrigs-kapitel døde der mange flere, end der gjorde i “Man of Steel”:

”Hvad med i ‘Star Wars’, hvor de ødelægger fem planeter med milliarder af mennesker på dem. Det må være en af de højeste dødsrater i filmhistorien,” siger Zack Snyder til The Wall Street Journal.

Det virker dog alligevel til, at Snyder har taget kritikken til sig, da “Batman v Superman” netop tager afsæt i de mange ødelæggelser i “Man of Steel”.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk biografpremiere den 24. marts.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (31)
Gravatar

#31 SublimeKen 4 år siden

Kau (30) skrev:
Jeg er meget uenig.

Da han senere i filmen vil "stoppe", der er det da tydeligt at det hele går ham på og ikke kun den ene eksplosion. Han føler jo ikke at han kan gøre noget rigtigt, for uanset hvad, så er der mange imod ham. Det er tydeligt at det strider tilbage helt til MOS


Hvis han ikke kan gøre noget rigtigt, og hvis så mange er imod ham efter MoS, før begivenhederne i denne film. Hvorfor rejser de så et monument med ham? Hvorfor ser Snyder det nødvendigt at Lex skal manipulere Batman, med en masse, næsten ligegyldige side-historier, hvis MoS episoden var nok til at overbevise Batman.

Derudover, stopper han så? Han når knapt nok at tænke over det, den såkaldte sidehistorie bliver knap nok nævnt, før de dropper at udforske den til nogle interessant konklusion


MoS episoden er næsten fuldstændig ligegyldig for BvS, andet at den gjorde verden opmærksom på at Superman eksisterer. Du kunne fjerne MoS ødelæggelser til sidst og afslutte Superman og Zod's kamp et fuldstændig andet sted, og det ville ikke have nogle betydning for plottet i BvS.

Skriv ny kommentar: