Det bliver Zack Snyder – manden bag film som “300” og “Watchmen” – der er blevet valgt som instruktør til den nye og Christopher Nolan-producerede “Superman”-film, der indtil videre går under titlen “Superman: Man of Steel”.

Det blev for nyligt annonceret, at Snyder var på listen over mulige kandidater sammen med bl.a. Tony Scott, Matt Reeves og Duncan Jones.

Se også: Christopher Nolans liste over mulige “Superman”-instruktører.

Zack Snyder har udtalt, at så snart han er færdig med postproduktionen på filmen “Sucker Punch”, går han direkte i flæsket på den nye “Superman”.

Manuskriptet til filmen er skrevet af David S. Goyer, som har udviklet det i samarbejde med Nolan.

Se også: Første trailer til Zack Snyders fantasy-thriller “Sucker Punch”.Vis kommentarer (52)
Gravatar

#1 David Munch 11 år siden

Lad os nu se om den overhovedet kommer.. ;)
Gravatar

#2 filmz-Utyske 11 år siden

Jamen dog, ikke et valg jeg havde regnet med, men det bliver da spændende at se hvad han kan få ud af det og om man endelig er klar til at gøre op med de gamle udgaver af Superman.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 HonoDelLoce 11 år siden

Nej, den havde jeg heller ikke set komme..

Men jeg byder nyheden velkommen, for jeg ser det helt klart som et skridt VÆK fra den "gammeldags" Superman at Snyder kommer på sagen..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 mr gaijin 11 år siden

david munch (1) skrev:
Lad os nu se om den overhovedet kommer.. ;)


Det er der ingen tvivl om. WB skal begynde produktionen på en Superman-film i 2011, hvis de vil beholde copyright på figuren.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 JannikAnd 11 år siden

The horror... Mest interessante ved dette er kombinationen af en tøset superhelt og en drengerøvet filmmager med dårlig smag.
Gravatar

#6 KeepEvolving86 11 år siden

Nolan + Snyder...Helt sikkert! Ægte konsistent med popcorn oveni :) det skal nok blive interessant.
Gravatar

#7 Twister 11 år siden

Snyder er et udmærket valg synes jeg. Han gjorde et super job med Watchmen. Samme mørke/realistiske/noir tone kunne være interessant at se i en ny superman film.
Som før nævnt håber jeg ikke at de prøver med endnu en "klassisk fortolkning" af karakteren. Denne er allerede blevet lavet med stor Succes i Superman: The Movie, Superman II, Superman II: The Richard Donner Cut og til en hvis grad Superman Returns. Det er tid til noget nyt :) Ser dog frem til en ny superman film under alle omstændigheder.


JannikAnd (5) skrev:
The horror... Mest interessante ved dette er kombinationen af en tøset superhelt og en drengerøvet filmmager med dårlig smag.


"Uenig og Uenig" får dit indlæg lige med fra mig!
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#8 Movie Lover 11 år siden

Håber dog stadig at Brandon Routh er fortsat intra i rollen som Superman. Han gjorde det knaldgodt i Returns efter min mening.
Gravatar

#9 KeepEvolving86 11 år siden

#8
Helt enig. Læste vist også et eller andet sted, at Brandon Routh vender tilbage som Kal-el. Håber det er sandt for gider fanme ikke at lære nyt ansigt at kende hele tiden i superhelte film. Tom Welling er ok i Smallville, men virker for Boyish i det hvis I forstår hvad jeg mener. Routh har lidt mere maskulin udstråling imo.
Gravatar

#10 MJP 11 år siden

Fint valg efter min mening, synes at Watchmen er en fed film. Håber de får lavet en rigtig fed udgave, for det trænger Superman sgu lidt til
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites

Skriv ny kommentar: