Som tidligere skrevet her på Filmz skal Christopher Nolan stå bag en relancering af “Superman”, der indtil videre går under titlen “Superman: Man of Steel” – dog angiveligt ikke som instruktør.

David Goyer, der var med til at skrive Nolans to “Batman”-film, har allerede lavet en ny “Superman”-historie, som Nolan tidligere har beskrevet som ”fantastisk”.

Se også: Christian Bale var næsten Superman i “Batman vs. Superman”.

Nu er Nolan så i gang med at finde en instruktør til projektet og skulle i den forbindelse have lavet en liste over mulige kandidater, som han har haft møde med. Disse inkluderer prominente navne som: Tony Scott (“Unstoppable”), Matt Reeves (“Cloverfield”), Jonathan Liebesman (“Battle: Los Angeles”), Duncan Jones (“Moon”) og Zack Snyder (“Watchmen”).

En del af disse instruktører skulle dog være tvivlsomme, idet flere af dem allerede har større projekter planlagt – deriblandt Liebsman, som for nylig blev hyret til “Clash of the Titans 2”.

Under alle omstændigheder skal der snart findes en instruktør, idet Warner Bros. skal have filmen lavet senest i 2012, eftersom de i 2013 muligvis vil miste nogle af rettighederne til figuren.

Hvem synes du skal instruere den kommende “Superman”-film? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forum.Vis kommentarer (112)
Gravatar

#1 fazz 12 år siden

Bowies søn skal ha æren :)
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#2 zamm- 12 år siden

Tony Scott skal for alt i verden ikke have den tjans. Jovist har han lavet nogle solide actionthrillers som Man on Fire og Crimson Tide, men efter disse har man næsten bare set det samme om igen fra hans side!
Men listen er nu heller ikke min favoritliste må jeg da nok lige pointere. Hvorfor er det han ikke bare selv instruerer ham Nolan?!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#3 The vendelbo 12 år siden

Jeg er med på Bowies søn eller (hvad jeg synes kunne være det fedeste i verden) hr. Snyder
Gravatar

#4 Blacksanta 12 år siden

Selvom Nolan sikkert kunne lave en Superman-film der er langt bedre, end dem vi allerede har set, så håber jeg virkeligt ikke at han selv tager instruktør-tjansen. Superman er så bloody fesen :)
Gravatar

#5 Knuden 12 år siden

Please not Scott!! Men Reeves og Snyder lyder som nogle visuelt kompetente herrer, og Jones er det fortællemæssige geni i den gruppe. Hvad med en collaboration mellem Snyder og Jones? Så kommer jeg ihvertfald... hurtigt afsted mod biffen hvis det sker :)
Gravatar

#6 Peder Hansen 12 år siden

enig med #5! Og Duncan Jones, hvis man kun kan vælge én af dem!
Gravatar

#7 dewin 12 år siden

Jeg synes helt klart at det her er en perfekt tjans for Susanne Bier!
Gravatar

#8 Knuden 12 år siden

dewin (7) skrev:
Jeg synes helt klart at det her er en perfekt tjans for Susanne Bier!


Undskyld dewin, du vinder! Susanne Bier er det bedste valg! :D
Gravatar

#9 Viking Wizard 12 år siden

Blacksanta (4) skrev:
Superman er så bloody fesen :)


Jeg har på fuldstændig samme måde. Er derfor også lidt ærgerlig over, at Nolan har taget ham op. Men når det nu skal være, så er jeg ikke i tvivl om, at der kommer noget langt mere interessant ud af det end de tidligere Superman-rædderligheder.
Og på ud fra instruktørlisten, synes jeg, kun der er en mulighed: Duncan Jones. "Moon" er en fantastisk film!
De andre på listen kan jo kun finde ud af at lave bragende, hovedpine-fremkaldende action - måske lige med undtagelse af Zack Snyder.
Gravatar

#10 Perlegrus 12 år siden

#9

Men er en bragende actionfilm ikke hvad der skal til? Det er jo svært at finde en udfordring til superman medmindre du finder en skurk som Darkseid eller Doomsday. Jeg hørte en sige at Michael Bay ville være et godt bud og på en eller anden måde er jeg enig, hvis han lærte at instruere personligheder lidt bedre.


Skriv ny kommentar: