Efter at have instrueret superheltefilmen “Watchmen” tilbage i 2009 fik Zack Snyder chancen med Superman sidste år, hvor han stod bag den succesfulde “Man of Steel”. Warner Bros. har utvivlsomt været tilfreds med filmen, for Snyder skal ikke alene instruere den kommende “Batman vs. Superman”, han skal også stå for en Justice League-film.

Se også: Zack Snyder: Marvel-helte er sjove, men DC-helte er vigtige

I et interview med Wall Street Journal har Warner Bros.s præsident, Grev Silverman, nemlig bekræftet, at en Justice League-film er undervejs. Hvilke superhelte, der vil kunne ses i filmen, ville Silverman dog ikke ud med, men det forventes, at Henry Cavill, Ben Affleck og Gal Gadot vil spille henholdsvis Superman, Batman og Wonder Woman.

Planen er, at filmen skal ligge i forlængelse af “Batman vs. Superman”, der udkommer i 2016. Eftersom manuskriptet til filmen endnu ikke er færdiggjort, er det dog usandsynligt, at “Justice League vil udkomme før 2017.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (59)
Gravatar

#51 Barry Lyndon 8 år siden

# 48

Nope, jeg var mere vågen jeg længe havde været under den film. Jeg synes faktisk hun er en glimrende Louis Lane. Jeg foretrækker langt mere en handlekraftig og intelligent Louis, der kan lægge to og to sammen og selv regner Clark ud.
Gravatar

#52 the_paki_don 8 år siden

Handlekraftig og intelligent Lois lyder også meget som den karakter, der blev skabt i tegneserierne.

Synd hun kun optrådte i halvdelen af Man of Steel og blev filtret ind i konceptet med "Nå ja, vores helt skal, foruden at være superstærk og smadre skurkene, være en, der viser damen, hvem der er manden med underbukserne på... denne gang inden under kostumet."

Det kan være, at du var fornøjet med portrætteringen af hende i Man of Steel og det er kun godt for dig.

Vi andre må vente til næste omgang reboot. :)
Gravatar

#53 T. Nielsen 8 år siden

Barry 'Not so' Lyndon;) skrev:
Jeg foretrækker langt mere en handlekraftig og intelligent Louis, der kan lægge to og to sammen og selv regner Clark ud.
Altså den Lane man ser i næsten samtlige andre film og tegneserier. Hende foretrækker vi andre også!
Baby, it's cold outside
Gravatar

#54 Barry Lyndon 8 år siden

the_paki_don (52) skrev:
Handlekraftig og intelligent Lois lyder også meget som den karakter, der blev skabt i tegneserierne.


Præcis.

# 53

I den originale 78'-film regner hun den aldrig ud, og det har jeg altid fundet tåbeligt (et par briller og en minimal frisure-justering, come on...). Det var pointen.
Gravatar

#55 the_paki_don 8 år siden

#54

Det har jo altid været en kæmpe fed joke, at en avis redaktion kan lade sig narre af et par briller og lidt creme i håret. Hvis man ser bort fra det, så er karakteren Lois Lane da skrevet meget intelligent og handlekraftig.

Men den nye film gør da det rigtigt,
at Daily Planet folkene ved, at det er Superman, der lader som om, at han er et menneske.


Men der er ikke mere at diskutere her. Du vedholder dine tanker om, at Lois Lane er handlekraftig og intelligent i Man of Steel og jeg har ret. :P
Gravatar

#56 Barry Lyndon 8 år siden

# 55

Jeg elsker Margot Kidders Louis og forelsker mig i hendes smil ved hvert gensyn. Hun havde også ben i næsen, jeg synes bare, at de, ja, gør det rigtigt denne gang.
Gravatar

#57 bruno 8 år siden

Jeg har det faktisk ok med Snyder bag rettet. Mine store issues med WB/DC er:

1. De kan ikke finde ud af at sætte tegneseriefolk til at skrive historierne, selvom det tydeligvis virker for Marvel.

2. David Goyer. Jo jo, han var da med til at skrive en af verdens bedst sælgende tegneseriefilmatiseringer, men han også lavet næsten ligeså meget lort, som han har lavet godt.

3. De vil gerne tjene penge på deres tegneseriefigurer, men laver konstant film, der lugter af, at de faktisk er lidt flove over at bruge dem i film.
Gravatar

#58 dslacker 8 år siden

#57
Det kan jeg sagtens følge dig i , men det gælder vel egentlig også for tegneserierne - Hvis man sådan ser lidt overordnet på det så henvender de fleste DC-serier sig til et lidt! yngre publikum end de fleste Marvel-serier. Der er selvfølgelig undtagelser hos begge såsom Adams/O'Neil's Grønne Lygte/Pil og Miller's Batman m.fl. og hos Marvel er der visse X-Men spin-offs der har en yngre målgruppe, men jeg tror generelt de fleste superhelte tegneserie-læsere starter med DC fortsætter med Marvel og hvis de så bliver ved så finder frem til de mere avancerede ting (eks. Watchman). Og så er vi enkelte nostalgikere, der bliver ved med at synes om tegneserier i mere bred forstand :-)
Superhelte på film er efter min mening primært eskapisme (virkelighedsflugt), underholdning og en lille smule erstatnings mytologi for os der har droppet religionsmyterne... ;-)
Enkelte tegneserier kan så enkelte gange få endnu mere dybde, men det er nu sjældent.
Det har jeg det fint med.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#59 bruno 8 år siden

#58 -

Nåeh, men der taler du jo også om tegneserier, der har 28-45 år på bagen. Godt nok har de stadig indflydelse på hvordan man laver tingene i dag, men siden starten af 90'erne, har både Marvel og DC jo henvendt sig til voksne, da det primært er voksne, der køber tegneserier.

Man kan mene hvad man vil om The New 52, Marvels stunt med Superior Spider-Man, samt at de åbenbart har planer om at slå Wolverine ihjel, men jeg kan nu ikke se, at der skulle være forskel på hvem de henvender sig til i dag.. og det gør sig også gældende, når man går 10-20 år tilbage.

Selvfølgelig er det langtfra alle tegneserier, der har samme dybde som Watchmen mv., men den nuværende Batman-serie af Snyder/Capullo og Matt Fractions Hawkeye, er gode eksempler på, at der kan være fin dybde i en mainstreamtegneserie og så kan jeg sagtens pege på en del andre eksempler fra andre forlag også. :)

Skriv ny kommentar: