Manuskriptforfatteren Mark Boal, der tidligere har skrevet de to Kathryn Bigalow-film ”The Hurt Locker” og ”Zero Dark Thirty”, skal give det populære computerspil “Uncharted” nyt liv på det store lærred. Det skriver The Hollywood Reporter.

Se også: Filmatiseringen af computerspillet “Uncharted” begynder til næste år

Filmatiseringen af den populære computerspils-franchise har været på tegnebrættet i et stykke tid. For et par år siden var Mark Wahlberg udset til at spille hovedrollen med David O. Russell bag kameraet, men det gik i vasken igen.

Ud over Mark Boal som manuskriptforfatter skulle Seth Gordon (”De Satans Chefer”) også være på plads som filmens instruktør. Hvem der skal indtage hovedrollen som den eventyrlige skattejæger i filmen, er endnu uvist.

Optagelserne til filmatiseringen af “Uncharted” begynder engang til næste år. Filmen er sat til at få premiere i sommeren 2016.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#2 Joeyvind 5 år siden

Bare kom med både Uncharted og The Last of Us filmene.. Så er jeg tæt på at være ligeglad med instruktør og skuespillere, bare de film bliver lavet..
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#3 patrickjane 5 år siden

Ja så længe det ikke bliver Mark Wahlberg der skal spille hovedrollen som tidligere rygtet. Han ville fucke hele projektet op. Én af de mest overvurderede skuespillere overhovedet. Så hellere en lettere ukendt skuespiller i rollen imo:o)
Gravatar

#4 Frederik 5 år siden

X&O (1) skrev:
Hvad med David Owe? ;)
http://www.firstshowing.net/2014/watch-martin-sofi...Holy shit! Haha, det er simpelthen for sjovt.

Skriv ny kommentar: