Det er ikke mere end et par dage siden, at vi her på siden kunne bringe nyheden om, at de to “Zombieland”-manusforfattere Rhett Reese og Paul Wenick var blevet hyret til at skrive Ryan Reynolds-filmen “Deadpool”.

De to manuskriptforfattere, der også har skrevet den kommende “Venom”-film, nøjes dog ikke med blot to superheltefilm – de nupper også lige en tredje med, nemlig den kommende “G.I. Joe 2”, efterfølgeren til sidste sommers blockbuster.

Det er endnu uvist, hvad “G.I. Joe 2” vil handle om, eller hvornår filmen vil udkomme, men Paramount skulle efter sigende være interesserede i at få projektet i gang så hurtigt som muligt.

Se også: Paramount annoncerer efterfølger til “G.I. Joe – The Rise of Cobra”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Holger_dk 12 år siden

Ej stop nu... GI Joe var jo super ringe... der skal ikke laves flere af den slags. :(

men ok de kan vel kun gøre historien/filmen bedre...
Gravatar

#2 PredatorX 12 år siden

Holger_dk (1) skrev:
men ok de kan vel kun gøre historien/filmen bedre...


Præcis... det KAN jo ikke blive værre. Overhovedet.

Og desuden håber jeg som kæmpe G.I Joe fan at se en ordentlig film engang. Måske de to manus forfattere er lige hvad der skal til... Nå ja, og en ny instruktør. Og nogle nye skuspillere.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 Schrotty 12 år siden

nåja den var da ganske god ANDEN gang jeg så den kan hænge sammen med at jeg havde tømmermænd og plothullerne ikke gjorde så meget :)
Gravatar

#4 d0rk 12 år siden

G.I. Joe 1/2 er da ikke superheltefilm. Men hold da op hvor var 1'eren ringe, så det kan kun blive bedre. Zombieland var jo også ret god, synes jeg.
Gravatar

#5 filmz-ab 12 år siden

"Det er endnu uvist, hvad "G.I. Joe 2" vil handle om"

ha ha ha ha egentlig ikke. Den handler om ingenting, så jeg forstår ikke der skal hyres en manus forfatter her?? Kan de ikke bare gå igang med action'en med det samme.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#6 KayOzz 12 år siden

Perfekt.. 1´eren var jo svine fed, så den skal klart ses..
Gravatar

#7 filmz-Megan Fox 12 år siden

GI joe var nok det værste jeg har set meget meget længe......nej så hellere en omgang porno med to undulater og en høne.

Selv......Michael Bay ville kunne have gjort det langt bedre.
Gravatar

#8 The Dark Knight 12 år siden

#6

Jeg synes også den var god. Fede effekter som jeg sætter pris på og en film med lidt af det hele i.
Gravatar

#9 KayOzz 12 år siden

#8
Mange tak.. :) Jeg troede lige jeg var den eneste..
Der skal nok ikke meget til at gøre os tilfredse.. Det eneste krav jeg sådan set har til en film er, at jeg ikke skal skal kede mig under filmen.. Og det klarede G.I. Joe med stil..
Gravatar

#10 aeries 12 år siden

Som en over-the-top action film hvor man kunne koble hjernen helt fra, var den nu ok synes jeg.

Men bortset fra en sort ninja som lignede Snake Eyes og en rødhåret godte som lød navnet Scarlett, kunne jeg ikke rigtigt se så meget G. I. Joe i den.

Jeg er selv vokset op med tegneserien som dengang kørte på Super Channel. Selvom jeg kunne lide filmen blev jeg dog noget skuffet over hvor lidt den faktisk havde med G. I. Joe at gøre.

Baroness taler pludselig flydende engelsk (hun plejer da at have en tung accent!), Destro uden maske (og i øvrigt ligner den slet ikke Destro).. Cobra Commander og Doctor Mindbender var da også lidt til grin (ja, hvilken Cobra Commander???). Ret ringe hvis I spørger mig.

Så derfor er jeg da optimistisk på at de får lavet en bedre G. I. Joe film end ... well ... G. I. Joe :) Og forhåbentligt også mere tro mod serien. Som jeg også har nævnt i en anden tråd om filmen, kan det godt være at de farvestrålende dragter ikke holder i dag. Men jeg savner sgu at se Scarlett i den orange dragt :)

Snake Eyes var den eneste figur fra G. I. Joe universet jeg var tilfreds med. Scarlett var også ganske udmærket men manglede ligesom den kendte uniform. Og hvad var Flint og Lady Jaye? Og sikkert mange flere.

Og jeg kunne blive ved. God hjernedød action film, men ikke en G. I. Joe film :)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

Skriv ny kommentar: