Rollebesætningen til den femte film i “Die Hard”-franchisen, der går under navnet “A Good Day to Die Hard”, er så småt ved at blive fyldt ud, og nu har filmen også fundet sig en skurk.

Se også: Titel og plot til “Die Hard 5” afsløret.

Der er tale om den tyske skuespiller Sebastian Koch, kendt fra blandt andet “De andres liv” og “Unknown Identity”, der slutter sig til filmen som den russiske skurk Komorov.

I “A Good Day to Die Hard” må John McClane rejse til Moskva for at overtale politiet til at løslade sin søn, der er kommet i problemer i vodkaens hjemland. Det viser sig dog hurtigt, at tingene er mere komplicerede end som så, og snart bliver terrorister indblandet. Heldigvis er McClane-æblet ikke faldet langt fra stammen, og far og søn må nu slå sig sammen for at holde hinanden i live – og redde verden.

Udover Willis og Koch er også Jai Courtney, der nok er bedst kendt for sin rolle som Varro i “Spartacus: Blood and Sand”, på rollelisten som McClanes søn.

Filmen starter optagelser til april og får efter planen premiere til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 MOVIE1000 10 år siden

hmmm "far og søn må nu slå sig sammen for at holde hinanden i live - og redde verden."

Hvorfor ligefrem redde verden?

Jeg tror ikke rigtig på den her film, men nu må man jo se når der kommer en trailer, hvad McClane nu har rodet sig ud i.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Babo84 10 år siden

Overraskende, men meget interessant valg af skurk. Jeg er squ stadig på her, også selvom Moore ikke har imponeret, så tror jeg altså godt der kan skrues en god die hard sammen.

Skriv ny kommentar: