Ved den nyligt afholdte International Film Festival Rotterdam (IFFR) har Morten Hartz Kaplers allerede kontroversielle film “AFR”, der viser det virtuelle mord på Statsminister Anders Fogh Rasmussen, nu vundet deres Tiger Award sammen med tre andre debuterende filmskabere.

Vinderne var Tan Chui Muis “Love Conquers All”, Pia Marais’ “The Unpolished”, Claudio Assis’ “Bog of Beasts” samt Morten Hartz Kaplers “AFR”. Der er normalt kun tre vindere af prisen, men da feltet var så tæt i år, valgte jurien, at “AFR” og “Bog of Beasts” begge skulle have den sidste pris, og dele de 10.000 Euro der følger med.

En ekstra gevinst ved at have vundet Tigeren, der kun uddeles til første- og andengangs instruktører, er, at de garanteres visning på en offentlig hollandsk tv-kanal.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 filmz-daff 15 år siden

Fedt glæder mig til at se den film :D
Gravatar

#2 filmz-t89 15 år siden

Hvor mange stoffer mon dommerne var på, for at nominere og udlodde sådan en lorte film. Det er fuldkomment sindsygt at den film er blevet lavet, og at den instruktør har fået kunstnerstøtte til sådan en gang pis. Hvis der var en der skulle dræbes af sin homoseksuelle elsker, så skulle det fandeme være ham.
Gravatar

#3 MTK 15 år siden

Du forstår at skabe sympati om din holdning, t89.
Gravatar

#4 Martindan 15 år siden

Det her er en sejr for kunstnerisk frihed, for ytringsfriheden, for kreativ frihed, for demokratiet og den frie presse. STORT TILYKKE, FORTSÆT MED AT ROCKE I DEN FRIE VERDEN OG KLYNG NAZISTERNE OP!!!

t89, jeg må gå udfra du er til små hitler typer som Fogh og Bush siden den her film kan støde dig. det her er da en sejr for de frie værdier.

og vi ved jo alle Fogh er homo.
for cryin' out loud......
Gravatar

#5 filmz-Bruce 15 år siden

Jamen så lad os dog køre i samme rille. Helle Thorning er lebbe og har konstant en strap-on på, som hun ynder at pule Jette fra Enhedslisten med. Frank Aaen har været amatør torturist i Afghanistan, hvor han yndede at rotere kuglerne hos nøgne civile i hænderne, mens han fløjtede "Internationale". Jelveds håndtaske er fuld med kokain og rygecrack, derfor ser hendes mund ud som et sammenspilet anus.

Sådan, så er jeg også hip og har orden i min argumentation ... not!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 jessup 15 år siden

#5 dine erotiske fantasier fornærmer ikke nogen. Det er sjovere med dem der er lidt strengere i betrækket som Fogh:)
This is just until June
Gravatar

#7 mandalorian 15 år siden

Ja...syntes sgu at det er en meget go' joke!:D
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#8 myshkin 15 år siden

Vi vidste jo allesammen at han var bøsse.
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#9 filmz-Le Samouraï 15 år siden

#2 -
Hvor mange stoffer mon dommerne var på, for at nominere og udlodde sådan en lorte film.


Det er godt, Tommy... for du har naturligvis SET filmen, ikke, når du sådan kan udtale dig om kvaliteten? Det er jo ikke sådan, at du bare tror på alt, hvad de danske blade og aviser skriver, vel?

Ud af de mange journalister, der har skrevet "afsløringer" om AFR og filmens handling, så er der rent faktisk kun EN eneste dansk journalist, der har set den - og han siger, at den er ganske god.
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5
Gravatar

#10 filmz-kaotmus 15 år siden

det undrer mig, at de samme mennesker der forsvarede Muhammed tegningerne i ytringsfrihedens hellige navn, nu har ondt i røven over den her film. Ja, den lyder ret plat - det var de der tegninger altså også...

Og alene fordi den skaber den her debat, er den kunststøtten værd i mine øjne.

(at jeg så næsten sikkert ikke selv gider se den er en anden sag)

Skriv ny kommentar: