Ved den nyligt afholdte International Film Festival Rotterdam (IFFR) har Morten Hartz Kaplers allerede kontroversielle film “AFR”, der viser det virtuelle mord på Statsminister Anders Fogh Rasmussen, nu vundet deres Tiger Award sammen med tre andre debuterende filmskabere.

Vinderne var Tan Chui Muis “Love Conquers All”, Pia Marais’ “The Unpolished”, Claudio Assis’ “Bog of Beasts” samt Morten Hartz Kaplers “AFR”. Der er normalt kun tre vindere af prisen, men da feltet var så tæt i år, valgte jurien, at “AFR” og “Bog of Beasts” begge skulle have den sidste pris, og dele de 10.000 Euro der følger med.

En ekstra gevinst ved at have vundet Tigeren, der kun uddeles til første- og andengangs instruktører, er, at de garanteres visning på en offentlig hollandsk tv-kanal.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 filmz-Le Samouraï 15 år siden

#6 - Eller Ritt. Men den er jo også brugt. Hun har været fremstillet som læderklædt dominatrix i både revyer og tegneserier gennem tyve år.

#10 - Helt enig. Men debatten om ytringsfrihed går hånd i hånd med hykleriet, og mange af ytringfrihedens mest indædte støtter har jo flere gange vist, at ytringsfrihed åbenbart kun er værd at forsvare, så længe man mener det samme som dem.

Tag fx. bare Louise Frevert, der på den ene side hyldede Jyllandspostens tegninger højlydt og på den anden side offentligt forlangte, at von Trier skulle udelukkes fra al statsstøtte, alene fordi han kritiserede vores allierede i "Dogville".
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5
Gravatar

#12 filmz-kaotmus 15 år siden

#11: ja, hun er i det hele taget et festligt kvindemenneske
Gravatar

#13 filmz-Le Samouraï 15 år siden

#12 - Absolut. Jeg er næsten ked af, at hun har dummet sig så meget sidste år. Det virker som om, hun har fået mundkurv på efter sagen med hjemmesiden. Man ser hende i hvert fald ikke særligt ofte i medierne mere, og det er da en skam: Landsbytosser er god, traditionel, dansk underholdning :-D
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5

Skriv ny kommentar: